18/11/2013

Bersengkang Mata

Dah lama tak bersengkang mata semata-mata nak tengok bola ataupun formula 1. Dulu selalu jugak buat. Sanggup tidur awal, set alarm pukul 2-3 pagi dan tahan mata yang mengantuk sampai pukul 4-5 pagi. 

So awal pagi tadi, bangun lah pukul 3 pagi nak tengok boyfriend number 2. Jangan salah faham pulak. I bukan bersengkang mata semata-mata nak tengok boyfriend number 2 tapi memang nak tengok Formula 1. Follow sukan Formula 1 ni since tahun 2000 lagi. Cuma 2-3 tahun kebelakangan ini je I senyap sikit, tak follow sangat.

US Grand Prix

Gambar kononnya I kat sana lah? Padahal depan TV je pun. Pagi-pagi buta waktu Malaysia. Sambil ditemani oleh seekor kucing gemuk. 

Setia menemani bila-bila masa, di mana jua

Aik, Cik TengTengok pun minat Formula 1 jugak ke? Tak berkelip langsung mata tu tengok TV. Kita yang geram tengok dia. 

Boyfriend number 2

Well, boyfriend number 2 haruslah menang lagi. Dia dah pun menang Drivers' Championship untuk tahun ini dengan berbaki berapa race lagi buat tahun keempat berturut-turut. Menang 8 perlumbaan berturut-turut untuk musim ini. Tinggal satu lagi untuk menjadikan angka itu 9. Bangga kejap padahal bukan boyfriend betul pun. Berangan!

Ini semua gambar berangan depan TV je. 

Tinggal satu perlumbaan lagi untuk musim 2013. Ini pun memerlukan I untuk bersengkang mata juga memandangkan yang terakhir adalah Brazil Grand Prix. Minggu depan. Berangan je lebih perempuan ni. Haish.

p/s : Bila lah hasrat nak tengok live depan mata sendiri ni kesampaian. 

31 comments

11/18/2013 09:48:00 am

tiap kali husband sy main game.. sy rasa pening. naik juling mata sy tgk..hehehe

www.freevitamin.my

11/18/2013 01:23:00 pm

eiiiii geramnyeeee kucing tuh...

11/18/2013 01:32:00 pm

cik teng-teng pun tak tidur lagi ke? hehe.. sesekali takpe la aisya..

11/18/2013 02:42:00 pm

waaa.
minat F1 upanyer.
jarang gugurl minat F1 ni.
shark kureng sket F1,
lbih kepada GP :)

11/18/2013 02:43:00 pm

amboi minatnya dia..:)

11/18/2013 02:49:00 pm

aku pun rajin sengkang mata tgk bola ngan f1. skang dah agak kurang sbb dah bekerja kan. tp f1 mmg aku dah jarang follow sbb byk sgt rules dlm perlawanan menyebabkan aku rasa f1 ni jd membosankan.

11/18/2013 05:36:00 pm

Salam, hahah sy pon dulu2 je tym duk asrama, semangat tgk bola sbb ade geng..tp kalau game F1 ni sy kureng sikit..hahah seronoknya tgk dgn kucing~ hihi..

sy teringin nak tgk live football match..wuwuwu...tp takut lemas lak dlm tu sbb ramai org, hahah :p

11/18/2013 06:11:00 pm

byknya boiprem hang ... haha :P

11/18/2013 06:34:00 pm

kiut teng2 ya..geram mek nangga
bila sik mek tampar manjak2 dgn nya..hehhe..sak pipinya jd kempes
pusak kmk pun gemok...bontok namanya...bodynya berotot macam jong kook

11/18/2013 06:56:00 pm

IKEA...singgah sini kejap heheh

11/18/2013 08:14:00 pm

fuyoo formula one seyh. haha hana minat gila kete2 nie. tp bola no ! haha

11/18/2013 10:48:00 pm

Tahan mata ktk eh ;D hee

11/18/2013 11:27:00 pm

wahhhhh, peminat sukan F1 rupanya aisya ni ya, ika jarang tengok sport channel, ragbi je kadang2 ada tengok sebab encik tunang player ragbi dulu, so apa yang dia minat tu ika ambil tahu laa sikit hewhew

11/19/2013 12:36:00 am

sis pun nak sangat tengok secara live tapi belum ada kesempatan lagi..

p/s cik tenteng macam tak marah je tu..hehehe

11/20/2013 08:59:00 am

mata cik teng teng tu! lol!

11/20/2013 03:40:00 pm

comel nye cam nk peluk kuat2 lepas tu lambung2..hahaha ;p

11/21/2013 02:44:00 am

@syue wana

haha.. tu game, ni sukan.. hehe

11/21/2013 02:45:00 am

@noornazuha

hahaha! sabar kak zuha..

11/21/2013 02:45:00 am

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

dia malam2 aktif sikit kak.. betul tu, kalau selalu mmg tak tahan jugak lah.. hehe

11/21/2013 02:46:00 am

@Shark Kay

F1 sy okay.. kalau moto GP tak minat.. hehe

11/21/2013 02:46:00 am

@Normi Nieza

hehe.. mestilah.. ada bf no 2.. kahkah

11/21/2013 02:47:00 am

@aswadz

agaklah.. rules baru mcm strict lah dan mcm complicated je.. zaman schumy dulu jgak yg best.. huhu

11/21/2013 02:48:00 am

@Lynn Damya

kalau ada geng lg best.. hehe

nak jugak tp tak tahan bersesak dgn org.. huhu

11/21/2013 02:49:00 am

@MG schmidt

owh. harus! haha

11/21/2013 02:49:00 am

@Yumida Huda

hahaha.. bagus ya mun body nya berotot.. tok berlemak.. haha!

11/21/2013 02:50:00 am

@asha hana

bola dah kurg sikit skrg ni.. hehe

11/21/2013 02:50:00 am

@Affy Afiqah

en. barney dulu pun main ragbi jugak dulu.. dia terang byk2 kali pun pasal ragbi satu ape tak masuk dalam kepala.. tak faham! hahaha!

11/21/2013 02:51:00 am

@Sally Yatiey

mok nangga punya pasal! haha

11/21/2013 02:51:00 am

@puteri kasih

nanti kita tengok sama2 ye.. hehe

teng2 leka tengok kereta tu bergerak.. hehe

11/21/2013 02:52:00 am

@Sally Samsaiman

hahaha.. dia leka tengok tv.. ambik kesempatan nak snap2.. hehe

11/21/2013 02:52:00 am

@Cik Yaya

amboi2.. haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...