13/11/2013

Wordless Wednesday : Fireworks!

sumber : INI

35 comments

11/13/2013 09:17:00 am

cantik :)

11/13/2013 09:32:00 am

cantiknya pertunjukan bunga api.. :D

11/13/2013 10:08:00 am

singgah pagi..;)

11/13/2013 10:51:00 am

tengok pic ini, hati rasa gembira

11/13/2013 11:47:00 am

sis suka tengok fireworks tapi rasa seperti satu pembaziran juga kepada mereka yang membakarnya..hehe

11/13/2013 12:07:00 pm

salam cik aisya...

fireworks? ada ape peristiwa?
huuuuu

11/13/2013 12:37:00 pm

Wah,cantiknyaa :)
NEW ENTRI: Si Nyamuk Yang Pentingkan Diri !

11/13/2013 01:23:00 pm

cantik..:)

11/13/2013 01:38:00 pm

cantik bunga api ni...

11/13/2013 02:57:00 pm

haritu kat putrajya punya pon best :) masa merdeka

11/13/2013 04:08:00 pm

kalau dengar bunyi fireworks , cecepat keluar rumah . nak tengok :D

11/13/2013 06:16:00 pm

kacak bunga api ya eh
mun laki mek nangga bunga api besar nang excitednya
sanggup rekod
asal raya jak mestinya jd pengedar bunga api
sanggup berabis ratusan ringgit beli bunga api, dah reganya bukan seposen 2 posen
tp nang kacak la

11/13/2013 07:17:00 pm

Kacakkkkk ;D

11/13/2013 09:03:00 pm

Kacak.

11/13/2013 10:08:00 pm

Memang patut pun foto ni Photo of the day.

Seronok tgk gelagat org awam..masing2 ambil gambar. Camnilah haritu, masa psta bunga api kat ptrajaya,ehehe

11/13/2013 10:29:00 pm

@Cik Mun

kannn.. huhu

11/13/2013 10:30:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

mmg cantik kak.. huhu

11/13/2013 10:30:00 pm

@Faizal Mohamad Twon Tawi

betul tu.. automatik tersenyum. :)

11/13/2013 10:31:00 pm

@puteri kasih

takpe sis.. kita tengok je.. hehe.. sy pun suka tengok jugak.. hehe

11/13/2013 10:31:00 pm

@Cik Yaya

baca yg kt sumber tu. :)

11/13/2013 10:32:00 pm

@Adam Faiz

fireworks mmg cantik.. hehe.. *sambil nyanyi2 lagu fireworks*

11/13/2013 10:32:00 pm

@Normi Nieza

kan. :)

11/13/2013 10:33:00 pm

@Farah Waheda Wahid

gambar ni di ambik di China.. :)

11/13/2013 10:33:00 pm

@Liza Licha

time tu syg pulak dah takde kt ukm.. kalau tak mmg dh pergi dh.. sob sob

11/13/2013 10:33:00 pm

@Super Girl

samaaaa! hehe

11/13/2013 10:34:00 pm

@Yumida Huda

kepuasan dirik mpun owh.. mun kmk, kmk numpang nangga jak.. mok beli ya nang sik sanggup lah. hehe

11/13/2013 10:34:00 pm

@Sally Yatiey

kannn.. huhu

11/13/2013 10:35:00 pm

@Isabel Diaz

tiba2 terasa mok nangga bunga api jak tok. haha

11/13/2013 10:46:00 pm

@Tinta Lana

kann.. dgn gelagat org ramai.. bunga api tu sendiri.. ada boat plak.. cantik.. mcm perfect.. :)

11/13/2013 11:19:00 pm

cantikk bunga api!

11/13/2013 11:46:00 pm

yang buat kat putrajaya ika tak dapat tengok, mesti cantik :)

tapi banyak juga belanja semua ni kan~

11/14/2013 02:52:00 am

assalamualaikum..aisya :)

cantik nyer firework tu..tapi ayie x pernah tgok yg besar mcm tu..masa raya tgok firework kecik2 selalu laa..haha

11/14/2013 10:30:00 pm

@azizah :)

kannnn.. :D

11/14/2013 10:30:00 pm

@Affy Afiqah

kita tumpang tengok je pun. FOC je. hehe

11/14/2013 10:32:00 pm

@Ayie Abas

raya, cny, krismas, gawai atau ape2 lagi la perayaan yg ada kalau kat sini langit yang gelap mmg bertukar warna.. kalau time raya, bukan kita org islam je yg main bunga api.. kawan2 berlainan agama pun join sekali.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...