01/11/2013

Hello November!

Dah masuk bulan November dah pun. Dalam process nak kemaskini bloglist untuk bulan ini. Ucapan wajib setiap awal bulan. Terima kasih buat yang sudi meninggalkan komen-komen di blog Iolls sepanjang bulan lepas. Tak kisah lah sama ada yang tersenarai dalam Top 25 pengomen tegar mahupun yang tidak tersenarai. Dan Top 25 untuk bulan Oktober dan akan dimasukkan dalam bloglist bulan ini adalah seperti berikut..


Tahniah dan terima kasih banyak-banyak. Tak lupa jugak buat yang selalu singgah meninggalkan jejak di kotak jerit. Terima kasih, terima kasih.



Untuk 2 bulan berturut-turut. Terima kasih Kak Aiza Dunia Kecil. Kalau nak dibandingkan dengan blog Kak Aiza, blog Iolls ni tersangat lah kerdil. Macam tuan nya jugak yang perasan kanak-kanak riang.  Walaupun begitu, hampir setiap entri mesti ada komen dari Kak Aiza. Terima kasih sangat-sangat! Terharu biarpun kebanyakan daripada entri tersebut adalah entri merepek dan mengarut yang membosankan.

Dan senarai Top 5 pengomen tegar bulan Oktober yang seterusnya tak lain tak bukan dan tak asing lagi adalah seperti berikut. 


Bloglist dah dikemaskini. Boleh lah semak kot-kot blog anda tersenarai. Macam biasa, ada 25 blog semuanya. Boleh jadi jugak bertambah sepanjang bulan ini. Siapa tahu. Hiks


Bagi yang tak bernasib baik boleh cuba lagi untuk tersenarai di dalam carta bulan ini. Apa-apapun terima kasih banyak-banyak, sudi singgah dan sudi ringankan jari untuk tinggalkan komen. 

p/s : Hopefully bulan ini lebih baik daripada bulan-bulan lepas untuk kita semua. 

32 comments

11/01/2013 09:11:00 pm

I spot my name! hehehe...thanks Aisya!! :)

11/01/2013 09:32:00 pm

eh ehh ada laa masuk dlm top 5..hahaha

11/01/2013 10:29:00 pm

feewitt..tahniah kepada champion

11/01/2013 10:34:00 pm

he3..kakAizalah pling rajin =) sy tabik dgn kakAiza ni, stiap entri sy pn pasti ada komen dia..tahniah kpda yg rajin komen tu hu3

11/01/2013 10:34:00 pm

nama ayie pun ada eh...hehe..al hamdulillah..:)

aiza mmg rajin komen kat blog kengkawan..:)

11/01/2013 10:53:00 pm

tahniah kepada pengomen hihihi

11/01/2013 11:08:00 pm

@Sally Samsaiman

sama2!
terima kasih kembali! :)

11/01/2013 11:08:00 pm

@azizah :)

tahniah hakimi dan mamanya.. hehe

11/01/2013 11:08:00 pm

@Montana

:)

11/01/2013 11:09:00 pm

@Fais-SKA

itu lah.. hehe. dimana-mana kak aiza pasti ada.. :)

11/01/2013 11:09:00 pm

@Ayie Abas

tahniah dan terima kasih! :D

betul3, kak aiza mmg sangat rajin.. hehe

11/01/2013 11:09:00 pm

@Che Rosliza Che Mat

hehe.. :D

11/01/2013 11:43:00 pm

whoa, syuk tercalon. hehe
btw thanks yg entri animal tu :D

11/02/2013 01:19:00 am

nak try jadi pengomen tegar kt blog ni jugaklah. hehe :D

11/02/2013 04:21:00 am

Fuhyoo ~ rmainya pngomen tegar!

11/02/2013 06:45:00 am

sama-sama aisya, semoga terus gigih berblogging ya :)

11/02/2013 08:58:00 am

tahniah kepada yang berjaya tersenarai...mudah-mudahan saya juga berpeluang nanti

11/02/2013 12:26:00 pm

yeayy masuk juga top 5 walaupun tak dapat jadi juara..haha

11/02/2013 09:22:00 pm

Yes, kamek masih kekal dalam bloglist walaupun bukan top 5. Heheh.

11/03/2013 11:39:00 pm

@syuk shusuke

tahniah syuk.. hehe

entri animal yang mana eh? bnyk pulak entri pasal binatang ni.. haha

11/03/2013 11:39:00 pm

@Mazni Munawar

hehe.. terima kasih..

all the best ya! :D

11/03/2013 11:39:00 pm

@Putery FarHaNa

alhamdulillah.. hehe

11/03/2013 11:39:00 pm

@Affy Afiqah

ika pun sama! :D

11/03/2013 11:40:00 pm

@Faizal Mohamad Twon Tawi

all the best! :D

11/03/2013 11:40:00 pm

@puteri kasih

tahniah kakak cantik! :D

11/03/2013 11:40:00 pm

@Isabel Diaz

tahniah ktk and tq.. hehe

11/04/2013 11:29:00 am

yela...memng xasing lagi..
saya juga turut tsenarai..hehe

11/04/2013 11:00:00 pm

@Cik Yaya

tahniahhhhh! :D

11/05/2013 12:32:00 pm

alhamdulillah.. terima kasih juga kepada aisya kerana selalu datang meninggalkan komen di blog akak.. :D

11/08/2013 02:20:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

sama2.. :)

11/17/2013 09:22:00 pm

yeayyy...ada dh dlm bloglist aisya... :) mekaseh aisya...cayang aisya

11/24/2013 02:10:00 am

@ayut

amboi.. hehehe.. syg cik ayut jugak.. tapi takleh lebih2.. nanti ada pulak yg marah.. hiks

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...