04/11/2013

Blog Review : Ain Syazana

Technically ini entri 'Sherlock Holmes' Episod 3. Kesinambungan daripada entri-entri sebelumnya. Tapi tiada kaitan pun cerita-cerita Sherlock Holmes sebenarnya.


Seperti yang dijanjikan. Blog review untuk yang berjaya meneka dengan tepat. Ada 2 orang blogger yang berjaya meneka dengan tepat. Tapi hari ni nak bercerita tentang yang berjaya meneka dengan tepat dan pantas. 



Tak banyak yang diketahui tentang tuan blog yang cantik molek ini. Sekadar namanya Ain Syazana dan berumur 22 tahun dan comel. Tengok archive nak selongkar entri-entri lama dapat lihat yang tuan rumah agak kurang aktif berblog. Kekangan masa. Sibuk dengan komitmen lain agaknya. 

Blog yang ringan. Tiada lagu ataupun widget blink-blink yang menyemakkan mata. Cuma sidebar tu mungkin boleh kemaskan lagi kot. Contohnya bloglist tu boleh lat letak scrollbar. Tapi tak ada apa sangat pun sebab tengok macam dah kemas jugak. Cuma perlu banyakkan lagi entri. Paling-paling pun untuk sebulan. 

Tuan rumah sudah, blog pun sudah jadi sekarang kita sentuh tentang entri pulak. Sebab tak banyak sangat entri jadi I share entri-entri best yang latest lah. Entri jalan-jalan cari makan dan resipi biasalah tu kan. I share satu dua entri, yang selebihnya boleh lah uolls selongkar sendiri blog Ain Syazana. 


Ada lagi beberapa resipi lain. Boleh terjah blog tersebut kalau nak tau resipi apa lagi yang ada. Itu baru resipi belum entri lain lagi. 

p/s : Yang tekaannya tersasar pun ada jugak sesuatu. Tunggu episod lain di hari yang lain pula. 

18 comments

11/04/2013 10:48:00 pm

hana dah terjah dia dah. express tak? haha :D

11/04/2013 11:14:00 pm

Awww mekasih tuan belog yg baik hati hihi. Memang jarang blogging sebab tengah internship sekarang n now da nak start working. Tapi bile da mula blogging habes la yg nak di taip nye hehe. Tq again sebab sudi review blog sy ♥

11/05/2013 11:49:00 am

review blog sy nak? hehehe :P

salam maal hijrah aisya :)

11/05/2013 12:15:00 pm

tahniah kepada beliau.. nak terjah juga nanti..

11/05/2013 12:16:00 pm

baikk..
nak p trjah... =D

11/05/2013 12:22:00 pm

yang jaa teka jauh tersasar ke takkk? hahhahaa...

11/05/2013 02:32:00 pm

bermulanya blognovela bersiri sherlock holmes..hehehe.

Rajinnya adik manis ni buat review :)

11/06/2013 09:12:00 pm

Kacak headernya. Hihi.

11/08/2013 01:51:00 pm

@asha hana

sangat express. hehehe

11/08/2013 01:52:00 pm

@Ain Syazana

teruskan blogging ye.. jgn berhenti pulak.. hehe

11/08/2013 01:52:00 pm

@Cik Itah@RRP

tunggu ye.. hehe

11/08/2013 01:52:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

silakan.. hehe

11/08/2013 01:53:00 pm

@Cik Yaya

hehehe.. :D

11/08/2013 01:53:00 pm

@jaakechik

jauh tersasar pun takpe kak jaa.. tembak bukan pakai rifle ke apa.. hehe

11/08/2013 01:53:00 pm

@puteri kasih

hehe.. ini simptom takde idea nk buat entri sis.. haha!

11/08/2013 01:54:00 pm

@Isabel Diaz

sweet jak nak? :)

11/17/2013 10:11:00 pm

ayut punye mmg jauh tersasar xde la kna review yer..hihihi ;p

11/24/2013 02:04:00 am

@ayut

takpe.. tunggu je ada atau tak. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...