05/11/2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman



Fikir sejenak untuk syarat nombor empat,
Ini saya sajikan, pantun dua kerat. 

Blog Sally warnanya biru,
Biru untuk Doraemon dan biru untuk CnBlue.

Wahai insan yang bernama Jung Yong Hwa,
Sesungguhnya Sally sangat meminati anda.

Walaupun diri tak pandai berpantun,
Tapi ini ikhlas untuk Cik Sally yang sopan santun.

Syarat tak susah dan sangat lah mudah,
Ini dia gambar buah hati tuan tanah.



Tarikh Tutup : 25 November 2013 (11.30 malam)

p/s : Terima kasih pakcik Google bagi Iolls pinjam gambar.

18 comments

11/05/2013 08:19:00 pm

good luck^__^

11/05/2013 10:28:00 pm

segmen pantun ke nih aisya? hehe
good luck ya..:)

11/06/2013 09:28:00 am

pandainya aisya berpantun.. kekeke..

11/06/2013 09:29:00 am

semoga berjaya.. :D

11/06/2013 10:21:00 am

Selamat bersegmen ;D

11/06/2013 10:41:00 am

All the Best..^^

11/06/2013 02:36:00 pm

wah,berpantun-pantun bagai..join GA rupanya..;)

11/06/2013 02:56:00 pm

Good luck :D
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

11/06/2013 04:07:00 pm

good luck aisya...kenapa pantun yang first tu macam tak ada bunyi hujung yang sama :P hehe

11/06/2013 05:18:00 pm

selamat bersegmen aisya!

11/06/2013 07:16:00 pm

hana dari segmen yang sama. gud luck utk aisya :)

11/06/2013 09:08:00 pm

Selamat bersegmen

11/08/2013 11:14:00 am

haha buah hati cik sally tu ye ^,^

11/12/2013 08:17:00 pm

@puteri kasih

tak kisah lah sis.. belasah je.. haha!

11/14/2013 05:47:00 pm

all the best,kak aisya! saya pun join juga :) wah,berpantun-pantun lagi ye,hehe :D

11/19/2013 12:07:00 pm

datang singgah sini dari segmen yg sama..

11/27/2013 12:38:00 pm

Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

Lastly, best of luck ya!

11/27/2013 05:40:00 pm

Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...