17/11/2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Tertarik dengan segmen ni sebab tengok title macam kelakar. Sebenarnya tak pernah tengok pun video tu. Tau cerita pun dari kawan. Semua benda dia nak tambah awalan 'macam' dan diakhiri dengan perkataan 'je'. Ada masa macam rasa nak lempang pun ada. 

Berbalik kepada segmen tadi. Syaratnya simple je jadi I pun merajinkan diri untuk join. Lagipun still tak boleh nak menaip sangat. Makanya tak perlulah melencong dari topik yang asal wahai perempuan. 


Salah satu syarat, kena letak gambar. Tak kisah lah gambar apa tapi highlight kan mata tu kalau boleh. Disebabkan I tak tau nak culik gambar siapa plus I jenis yang tak suka bergambar, lagi-lagi selfie sebab rasa macam gedik maka I pun letak lah gambar Si Gemuk ini. Harap-harap lah diterima. Hiks.

Mata tu yang penting ye. 

Siapa yang nak join segmen ni boleh lah klik SINI. Tarikh tutup adalah pada tengah malam ini atau sehingga diumumkan kelak. 

46 comments

11/17/2013 07:07:00 pm

Hehehe mcm comey jer.. Mmg comel ponnn.. Terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. Nntkan entry istimewa dr mak dara ya

11/17/2013 07:07:00 pm

Selamat bersegmen. hahaha ;D

11/17/2013 07:11:00 pm

mcm bez mcm bez jak segmen tok
kiut eh pusak ya..matanya nang comel bena

11/17/2013 07:22:00 pm

selamat besegmen aisya

11/17/2013 07:47:00 pm

cantiknya mata dia.. hehe

11/17/2013 09:45:00 pm

Kmk pun join! Hahaha..

11/17/2013 10:05:00 pm

good luck dear ^^ comel nya kucing >_<

11/17/2013 10:19:00 pm

gud luck aisya...!xsempat nk jengah semua entry...adehhh..kesuntukan masa..ap pon nnt ayut singgah lg yer ^^

11/18/2013 12:14:00 am

Gud luck..

11/18/2013 08:50:00 am

aik da ada pula segmen tajuk macam ni hehehe selamat bersegmen :)

11/18/2013 09:15:00 am

haaaaaaaaaaaaaa ni penyertaan yg paling unikkkkkkkkkkkkkkkkk.. mak suka mak suka mak sukaaaaaaaaaa.. ia memberikan mak dara satu inspirasi utk next segmen.. wajah kucing kesayangan saya hehe.. tenkiuu kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. nantikan entry special md ya

11/18/2013 09:41:00 am

hihik..garang mata dia..:)

11/18/2013 10:56:00 am

Tedi pun tak pernah tonton dan malas nak ambil tahu.

Btw, akak ni kot ye pun letakla gambar mata ayu dan senyuman cute, ni letak gambar mata terbeliak dgn muka nak makan orang.... huhuhu...

Tedi sponsor ProRide, Darlie, & Sunsilk :)

11/18/2013 01:10:00 pm

hehe..macam best jer segmen ni..;)..nak join jugak la..

gud luck,aisya..;)

11/18/2013 01:13:00 pm

heeee. comelnya miaw!

11/18/2013 01:33:00 pm

nampak menarik.. semoga berjaya aisya.. :D

11/18/2013 01:58:00 pm

dari segmen yg sama

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/18/2013 02:36:00 pm

haha, dah agak pic beliau mesti kucing !

11/18/2013 02:40:00 pm

Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/18/2013 06:10:00 pm

fuyoh!
mata dia..bulatnyaaa
nampak tikus ap ..hehe :)

11/18/2013 08:15:00 pm

haha tajuk segmen tak tahan. nak join tp mcm tak berapa nak rajin sekrang. nak BW puas2 dlu. hehe

#gud luck dear :)

11/18/2013 08:29:00 pm

ni mata segemok xcited join segment ke mata si gemok terkezut ngan camera flash??hahah..kalakar tapi memang comey je..hihi.cheery dtg dari segment yg sama!

Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

11/18/2013 10:21:00 pm

salam perkenalan..

datng dari segmen yang sama.

all the best!

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/18/2013 11:30:00 pm

besarnya mata kucing and cantik sangat matanya,
semoga berjaya aisya :)

11/19/2013 12:39:00 am

macam bulat je...macam cute je..hehe. Bukan macam tapi memang cute dan bulat mata dia. Good luck :)

11/19/2013 03:35:00 pm

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

11/19/2013 09:44:00 pm

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/19/2013 11:07:00 pm

Salam singgah..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..lama dah

ye mata kucing tu cute !

http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

11/20/2013 09:00:00 am

join jugak..? hehehe...sally tak sempat lg

11/20/2013 09:48:00 am

mcm nak ggigit kucen tu .. tomeyy nyer !! =)

11/20/2013 12:55:00 pm

singgah dari blog Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
happy blogging..

Jemput join jugak MINI GA saya
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

11/20/2013 03:41:00 pm

hehe..mata tu yg penting kan ^o^
gud luck cik aisya

11/20/2013 04:11:00 pm

waaa..
mmg kalah kalu celen mata nie.
hehe..

shark singgah dr segmen yg sama

http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

11/20/2013 06:38:00 pm

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/20/2013 09:54:00 pm

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/21/2013 10:07:00 am

Hye...dtg dari segmen yg sama...jom follow...done follow here =)
http://shapurpleungu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/21/2013 06:28:00 pm

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

11/22/2013 10:59:00 am

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

11/22/2013 10:55:00 pm

@Tedi

haha.. biar org gerun sikit.

11/23/2013 08:50:00 am

semoga berjaya.. kita pown taruk gambar cat jugak....

11/24/2013 12:54:00 am

@Hana Maroo

hehe.. :)

11/25/2013 10:32:00 am

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ fuhh mata meawww .. cantik !!

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

11/25/2013 12:14:00 pm

singgah dari segmen sama . good luck ^^
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

11/27/2013 01:09:00 pm

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

11/27/2013 01:10:00 pm

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...