09/11/2013

E-day!

Haruslah bukan majlis Iolls ye. Tapi salah seorang member since sekolah. Classmate dari darjah 4 sampai lah Form 2. Nak kata rapat tak lah rapat sangat tapi antara kawan-kawan yang tak pernah lost contact. Setiap kali raya mesti jumpa, chit chat itu ini. Kononnya follow up life story memasing. Dan Alhamdulillah, seorang lagi telah selamat menjadi tunangan orang. 

Majlis bertempat di Imperial Palace Hotel, Miri. Mula pukul 10.30 pagi, tapi kitorang datang awal sikit. Biasalah nak snap-snap. Gosip pun banyak. So, member suruh datang awal sikit untuk bertukar-tukar story yang panas-panas. Tak adalah panas sangat pun. Suam-suam pun tidak tapi tak jugak sejuk. Room temperature mungkin. Eh.

Sempat lagi snap-snap di lobi hotel

Lepas tu kita beralih ke changing room tuan empunya majlis. (Kanan depan sekali)

Candy Booth

Yang paling I suka. Candy Booth depan pintu masuk ballroom. Member I cakap, cuma cupcake je made in Miri. Yang lain semua import. Ada juga Sticky Candy but mostly member bawa balik dari Australia. Tak ambik apa-apa pun sebab cantik sangat. Jadi sayang pulak nak sentuh. Last-last mampu lihat je. 



Door gift dengan cupcake comel di dalam.

Seorang mak buyung, seekor kumbang dan lain-lain adalah bunga di taman larangan. Eh

Pelamin

Iza dan Encik Tunangnya. 

So-called Mini Reunion

Meja yang duduknya 10 orang tapi kami sumbat jadi 12 (plus 1) orang. Oh plus 1 tu harus lah kira sekali baby dalam perut Ibu. Kalau ada title meja paling kecoh, dah tentu kami yang menang. Ada je kenangan zaman-zaman sekolah yang nak diimbau kembali. Haish, kira-kira kasar hampir 10 tahun jugak dah tinggalkan sekolah. Sekejap betul masa berlalu kan. Anyway, congrats Iza dan Encik Tunangnya. Tak lupa, congrats juga buat Zie. Tambah seorang lagi anak buah weolls ni. InsyaAllah April bulan depan Baby Yuwais dapat lah kawan baru. Hiks. 

26 comments

11/09/2013 08:10:00 pm

tahniah buat kawan aisya, semoga cepat2 diijabkabulkan :)

Awesome!!!!!!!!

11/09/2013 08:26:00 pm

all blue! white! theme dia best!

11/09/2013 08:27:00 pm

wahh meriahnya E-day kawan awak nie. awak bila lg? hik3. :D

11/09/2013 09:08:00 pm

cntik pelamin kawan akk..dah boleh buat majlis kawen terus nie hehe btw done klik iklan nuffnang akk :D

11/09/2013 09:31:00 pm

wahhh... best nyerr... dayat paling tertarik katt candy shop tuu...huhuhu

11/09/2013 10:15:00 pm

wah.. meriahnya.. semuanya comel.. selamat bertunang kepada kawan aisya tu.. :D

11/09/2013 11:48:00 pm

cupcake tu cantik! mesti yummy rasa dia ^^

11/10/2013 10:04:00 am

wahhh... nmpk meriah majlis nyer.

11/10/2013 10:24:00 am

Salam.

Hehe, bunga ditaman larangan gitu, :D

Best kan.. bila ada event2 mcmni, baru dpt jumpa kawan2, memg meriah. Dapat la bertukar cerita.

Masa kecik2 dulu, kalau tgk org lebih tua, jumpa geng2 dia, apasal excited sgt depa ni, ckp pun kuat2,hehehe. Dah umur gini, bru faham,hhehe

11/10/2013 09:46:00 pm

mula-mula tgk tajuk ingatkan E-day adik manis sis..baru nak majok sebab tak jemput :P hehe

11/12/2013 02:27:00 pm

engage?mcm nikah je majelisnyer tu..meriah btol ye ^_^

11/12/2013 08:20:00 pm

@Affy Afiqah

semoga begitu lah hendaknya.. :)

11/12/2013 08:22:00 pm

@Sally Samsaiman

bukan biru tapi lebih kpd hijau.. pelamin tu purple sebenarnya.

11/12/2013 08:22:00 pm

@asha hana

smpai jugak masanya nanti.. haha

11/12/2013 08:23:00 pm

@ezyra daniel

kan.. mmg sekali pandang mcm majlis kahwin.. :)

11/12/2013 08:23:00 pm

@Dayat Lucas

sama lah... geram tengok.. cantik sgt.. :)

11/12/2013 08:23:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

hehehe.. :D

11/12/2013 08:24:00 pm

@Mazni Munawar

sedap! tapi manis lah...

11/12/2013 08:24:00 pm

@aswadz

mmg meriah.. melantak pun best. hehe

11/12/2013 08:24:00 pm

@Tinta Lana

betul2.. bila lagi nak jumpa ramai2 mcm ni kan. :D

11/12/2013 08:25:00 pm

@puteri kasih

hahaha.. saja nak bg suspens sikit. :P

11/12/2013 08:25:00 pm

@Cik Yaya

makan pun meriah. haha

11/17/2013 10:15:00 pm

meriah btul tunang yer..hihihi..terbaiklah..ni klu kawen ni mesti gempak abis ni.huhuu

11/24/2013 02:03:00 am

@ayut

tau takpe.. hehe.. member ni satu2nya anak perempuan, anak bongsu lagi.. lgpun dia dari golongan yg agak berada jugak.. mmg tak terkejut lah kalau tunang pun grand mcm ni. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...