08/11/2013

Thanks Mr. Nuffnang : Darlie Expert White

Sejak Nuffnang problem awal bulan lepas, agak ketandusan CPUV jugak. Tak kisah lah. Tak ada rezeki. Lagipun masih ada lagi satu dua CPUV yang masih on going. Tapi alhamdulillah, check hari ini ada jugak satu CPUV yang Mr. Nuffnang bagi. 


Darlie Expert White

Terima kasih Nuffnang dan Darlie. Seperti yang diketahui, Darlie memang salah satu jenama ubat gigi yang tak asing lagi. Darlie Expert White ini pulak produk terbaru daripada Darlie. Nak tau lebih lanjut tentang produk terbaru dari Darlie jangan lupa klik-klik iklan tersebut ye. Terima kasih! 


p/s : First time cashout duit Nuffnang akhir bulan lepas. Excited sekejap. Nak masuk 3 tahun baru dapat cashout. Alhamdulillah. 

34 comments

11/08/2013 11:19:00 pm

alhamdulillah rezeki akak =)

11/08/2013 11:30:00 pm

alhamdulilah rezeki..
jgn lupa je blik ubat gigi darli :)

11/08/2013 11:57:00 pm

tahniahhhhhhh~

11/09/2013 12:59:00 am

alhamdulillah :D


untunglah. Qila nanti lepas spm qila nk blogging habis2 huhuhuhu

takpernah lagi dapat cashout hm :((((

11/09/2013 01:29:00 am

untung laaa...congrats! ^_^

11/09/2013 02:35:00 am

Kmk nang sik phm benda tok.. :S

11/09/2013 03:51:00 am

mesti masyuk ni..hehe apapun tahniah!

11/09/2013 04:54:00 am

tahniah aisya, semoga terus murah rezeki :)

11/09/2013 08:36:00 am

wah bez eh..kmk x dpt darlie tok..tahniah
mek isik tabong nuff sitok-affinbank omg invasion, darlie n hotlink
hope bulan nov tok kin byk dpt cpuv..

11/09/2013 09:15:00 am

Tahniah ;D

11/09/2013 12:09:00 pm

harus klik nih...hehe

11/09/2013 12:10:00 pm

Tahniah!...

11/09/2013 01:14:00 pm

tahniah..rezeki untuk november tu. Sis belum ada CPUV lagi untuk november..dan tak ada juga yang tengah on going..huhu

11/09/2013 01:40:00 pm

tahniah aisya.. akak dah nampak dan klik dia.. hehe.. :D

11/09/2013 08:29:00 pm

tahniah2. hana bulan 11 tak ada rezeki lg. hehe :)

11/09/2013 08:37:00 pm

Tahniah sis.

11/10/2013 12:21:00 pm

@Nida Husna

alhamdulillah :)

11/10/2013 12:22:00 pm

@Sobri Yaacob

hahaha! kalau bg cpuv dapat free sample pun best jugak. haha

11/10/2013 12:22:00 pm

@Cik Mun

tq! :)

11/10/2013 12:23:00 pm

@Akeyla Azmi

insyaAllah nanti dah sampai masa boleh lah cashout. hehe

11/10/2013 12:23:00 pm

@Sally Samsaiman

alhamdulillah.. rezeki.. hehe

11/10/2013 12:24:00 pm

@Vee Lea

kmk mula2 dolok mcm ya juak. tapi baca2 blog orang lain.. faham lah sikit2. huhu

11/10/2013 12:24:00 pm

@Gaara Kazekage

ade la sikit. tq.. :)

11/10/2013 12:24:00 pm

@Affy Afiqah

ika juga ye.. :)

11/10/2013 12:25:00 pm

@Yumida Huda

yalah, harap2 makin rancak cpuv owh.. hehe

11/10/2013 12:25:00 pm

@Sally Yatiey

makseh :D

11/10/2013 12:25:00 pm

@Ayie Abas

thanks! :)

11/10/2013 12:25:00 pm

@Bahrain

tq :)

11/10/2013 12:26:00 pm

@puteri kasih

sy pun tak byk sgt dah cpuv.. hopefully hujung tahun ni ade rezeki utk kita.. huhu

11/10/2013 12:26:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

terima kasih kak aiza. :D

11/10/2013 12:26:00 pm

@asha hana

sy pulak yg pertama.. :)

11/10/2013 12:27:00 pm

@Isabel Diaz

makseh :D

11/21/2013 03:02:00 pm

alaaa, jelesnya.. murah rezeki betul. hehe. nanti saya pulak..hehe

11/24/2013 01:12:00 am

@Izzati Amira

alhamdulillah, masa awk tak sampai lagi kot.. kena tunggu sikit lg.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...