30/12/2013

Bloglist Puterikasih.com 2014


Saya ingin tersenarai dalam bloglist puterikasih.com 2014 kerana saya sayang Kakak Cantik saya maka dengan ini haruslah saya cepat-cepat meng-join-kan diri sebagai tanda sokongan dan kasih sayang. 

p/s : Kakak Cantik baca ni mesti terharu sambil lap-lap air mata. Nanti saya bagi gambar chocolate cake sekeping ya. Hiks

Chocolate Cake siap ada bunga dengan warna favourite Kakak Cantik
(pinjam gambar Pakcik Google kejap)

17 comments

12/30/2013 10:28:00 pm

Wahhh lajunyer...You are the first. Thank you adik manis. Really appreciate it.
Terharu sangat. Pinjam baju jap...nak lap air mata...sobs sobs

p/s sayang adik manis sis juga..tahun depan birthday nak cake macam tu tau...nak yang real (demand tak?) hehehe

12/30/2013 10:35:00 pm

@puteri kasih

yeayyyy.. sama2! *hulur sapu tangan* (taknak hulur tisu, macam mainstream sgt. eh???)

p/s : kalau dekat boleh buat double birthday celebration kan.. hehehe

12/30/2013 10:46:00 pm

aisya :)

rindunyee....ingt lg x? hihi

12/30/2013 10:53:00 pm

@tirahzairi

finallyyyyy, tirah muncul kembali.. mesti lah ingat lagiii.. hehe

12/30/2013 11:21:00 pm

semoga berjaya.. konfem dapat punye.. :)

12/30/2013 11:40:00 pm

good luck sis :)

12/31/2013 12:38:00 am

wah.. menarik ni. nak join juga la nanti..

12/31/2013 01:54:00 pm

amboi! betul pnye bodek tu..hahaha

12/31/2013 04:55:00 pm

hoho all the best! :)

12/31/2013 05:30:00 pm

i want too i want !!

12/31/2013 06:22:00 pm

nyaman jak rupa kek ya
lamak x mkn..
selamat bersegmen
menabung sitok-inti

12/31/2013 08:23:00 pm

ramai juga kan yang buat bloglist untuk tahun 2014 ni :)

1/01/2014 12:01:00 am

gud luck :)

1/01/2014 02:05:00 pm

moga berjaya.. cantiknya kek tu..

1/02/2014 12:21:00 pm

eh cik puteri ada wat bloglist ke..
xtau pon..huu
mau join jga.. agagaa

1/02/2014 06:59:00 pm

mesti dah tersenarai tu..hehe

Salam, is datang dari segmen yang sama, good luck for you dan selamat bersegmen. :)

http://iskandarx.com/bloglist-puterikasih-com-2014/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...