13/12/2013

Cek Nuffnang yang Pertama

Alhamdulillah. 

Akhirnya. Hampir tiga tahun. Sadis kan? Hampir tiga tahun baru dapat cash out earning Nuffnang. Dan kelmarin baru dapat pegang cek tersebut dengan tangan sendiri. Ada la earning seringgit dua dari blog 5 tahun lepas yang ditinggalkan atas sebab tertentu. Tapi syukur jugak lah. Dapat jugak angka dua kat depan. For sure tak sampai lah ribu riban nya tu. I bukannya famous amos macam blogger satu uni dengan I, Fatin Liyana Honeykoyuki tu. Nak jugak tumpang glamour kata sama uni kan. Padahal kampus pun lain-lain. Ceh. 


Dah cash kan cek siang tadi. Malas nak tunggu lagi sebab takut I suka hati selitkan cek tu kat celah-celah buku lepas tu lupa cek tu I letak dalam buku yang mana satu. Alahai, cakap je lah awak tu excited cik kak oi. 


Alhamdulillah. Terima kasih sekali lagi buat Mr. Nuffnang. Sepanjang berapa minggu I bercuti ni dapat juga 3 biji CPUV dari Mr. Nuffnang. Biarpun satu tu dah credited. Harap-harap iklan yang lain tu dapat bertahan dengan jayanya. 

Libresse
Pusat Pungutan Zakat
KL Sogo Trendsetter

p/s : Terima kasih uolls yang ringan-ringankan jari klik iklan iolls ni. Terima kasih daun keladi, semoga kalian dimurahkan rezeki. 

47 comments

12/13/2013 08:05:00 am

Eh ktk sigek U ngan FL? Untung lalu jak. Hehehe btw, tahniah :)

12/13/2013 08:53:00 am

tahniah aisya.. banyak yang tengah on going tu.. semoga terus murah rezeki.. :D

12/13/2013 09:17:00 am

salam cik aisya..

wahh Alhamdulillah..rezki masyukkk..
^,^

12/13/2013 10:29:00 am

wahhh, tahniah. hehe :)


mesti seronok kan hehe :)

12/13/2013 10:55:00 am

perghh..rezeki..yeayy boleh belanja..hehe:P

12/13/2013 11:52:00 am

ika tak pernah miss klik nuffy aisya :)

12/13/2013 12:10:00 pm

congrats awk.. zara lama lg kot.. bru dftr last month.. hehe

12/13/2013 12:28:00 pm

Tahniah kak ;D hee

12/13/2013 12:58:00 pm

alhamdulillah...tahniah:)

12/13/2013 01:01:00 pm

tahniah aisya.. lama juga tu 3 tahun.. huhu.. saya bilalah nak dapat macam ni.. hehe.. semoga terus dimurahkan rezeki ye.. saya singgah klik2 juga. Salam jumaat.. :D

12/13/2013 01:08:00 pm

tahniah

12/13/2013 01:36:00 pm

tahniah . leyla tak pernah lagi dapt cash out . sadis . :(

12/13/2013 02:17:00 pm

tahniah :)

12/13/2013 05:02:00 pm

tahniah buat ktk...bez eh.2++ belanja sekerem lok

12/13/2013 06:42:00 pm

Wah...tahniah,moga barakah rezekinya...
Amin..

12/13/2013 07:27:00 pm

wahh dah cash out dah? ALHAMDULILLAH. tahniah. hana lama lagi. haha

12/13/2013 08:30:00 pm

Tahniah. Moga makin murah rezeki ya. :)

12/13/2013 08:56:00 pm

tahniah,..tak nampak jumlah brape..hehehe..

12/13/2013 09:05:00 pm

tahniah aisyaa!

12/14/2013 12:32:00 am

bestnya dpt hasil blogging.. cikna br sekali cashout..

12/14/2013 09:27:00 am

rezeki menjelma...tahniah

12/14/2013 11:54:00 am

Congrates !

12/15/2013 09:27:00 am

tahniah..alhamdulillah

12/17/2013 09:09:00 pm

@Nabeel Fikree

aok. tapi lain2 kampus lah. haha! makseh

12/17/2013 09:10:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tq kak.. semoga kak aiza juga begitu. :)

12/17/2013 09:10:00 pm

@Cik Yaya

alhamdulillah.. :)

12/17/2013 09:10:00 pm

@Anis Farhana

seronok2.. lompat2 mcm kanak2 riang dah ni. hehe

12/17/2013 09:11:00 pm

@Mime MF

eskrem malaysia sebatang.. haha

12/17/2013 09:11:00 pm

@Affy Afiqah

thnks ika.. syg lebih la mcm ni. haha!

12/17/2013 09:14:00 pm

@Zara Nurhaidah

takpe.. slow2.. lama2 byk lah tu nanti. :)

12/17/2013 09:15:00 pm

@Sally Yatiey

makseh. :D

12/17/2013 09:15:00 pm

@Sally Yatiey

makseh. :D

12/17/2013 09:25:00 pm

@nanakimie

alhamdulillah. :)

12/17/2013 09:26:00 pm

@fatin wawa

wawa pun sama jugak.. semoga dimurahkan rezeki.. boleh cash out nuff cepat2.. :)

12/17/2013 09:26:00 pm

@Aswan Azmy

terima kasih.. :)

12/17/2013 09:31:00 pm

@aswa leyla

tunggu sikit lagi tu boleh lah cash out. :D

12/17/2013 09:32:00 pm

@Cik Itah@RRP

terima kasih. :)

12/17/2013 09:32:00 pm

@Yumida Huda

eskrem malaysia ya owh? perisa pa ktk mok? milo? hehehe

12/17/2013 09:43:00 pm

@Abak's Role

amin. terima kasih. :)

12/17/2013 09:43:00 pm

@asha hana

alhamdulillah.. :)

12/17/2013 09:44:00 pm

@oktant

thanks.. :)

12/17/2013 10:00:00 pm

@Sue Bee

tak banyak mana pun kak. :)

12/17/2013 10:00:00 pm

@azizah :)

thnks kak jijah. :D

12/17/2013 10:01:00 pm

@Chic Na

sama la cikna, baru ni lah cash out. hehe

12/17/2013 10:01:00 pm

@Faizal Mohamad Twon Tawi

alhamdulillah.. terima kasih. :D

12/17/2013 10:01:00 pm

@Mieya Atiera

tq.. :D

12/17/2013 10:02:00 pm

@Normi Nieza

tq. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...