14/12/2013

Button Badge dari Blogger Sally

Alhamdulillah. Rezeki I support segmen Chenta Hati Yong Hwa CNBlue ni. Ehem. Tak tau lah hadiah ni sampai bila sebab I pun baru je tiba di rumah lepas lebih kurang 2 minggu balik kampung (entri INI). Tengok-tengok, dah ada atas meja di ruang tamu. Mesti orang yang jaga rumah tolong letak atas meja tu sebab takut basah pulak terkena tempias hujan. 


Terima kasih Blogger Sally! Sebagai kata-kata semangat ni especially time 'Yang Berbahagia' Cik Anon membuat rondaan di blog dan menjengah ruangan komen. 



Pencinta tegar Jung Yong Hwa dan yang sewaktu dengannya. Peramah orangnya tau. Tak percaya? Boleh terjah blog Cik Sally dan lihat sendiri keramahan tuan tanah. Eh. 

38 comments

12/14/2013 09:14:00 am

wah best best.. tergelak cikna baca yang berbahagia cik anon.. bahagia sangat.. haha..

12/14/2013 09:16:00 am

memang ramah orangnya sally tu eheee :D
tahniah aisya dapat button badge dari sally, semoga terus gigih berblogging ye :)

12/14/2013 09:23:00 am

wow....bestnya..tahniah.

12/14/2013 09:25:00 am

tahniah...

12/14/2013 09:48:00 am

bez eh ada button badge
mun engkah kat beg sekolah bez tok
ingat masa kecik2 dolok, rajin jak lekat badge kat beg sekolah, rs mcm jd perhatian
isi tabung nuffnang sitok-zakat

12/14/2013 10:32:00 am

Owhhh akk peminat young hwa jugak...

12/14/2013 11:54:00 am

Cantik button tu

12/14/2013 12:20:00 pm

sempo ler ...

12/14/2013 12:52:00 pm

canti nye button tuh

12/14/2013 01:11:00 pm

congratulation...wah, memang peramah ker orangnya??boleh singgah jap lagi nih..hehehe

Regards,
-Strider-

12/14/2013 01:23:00 pm

Wahh bestnya dapat hadiah ..Cantik pula tu button nya . Memang peramah orangnya

12/14/2013 02:13:00 pm

tahniah.. cantik button tu..

12/14/2013 03:00:00 pm

comel.. tahniah aisya.. :D

12/14/2013 06:16:00 pm

tahniah :)

12/14/2013 06:18:00 pm

tahniah aisya... leh hias kat beg..hehe

12/14/2013 07:40:00 pm

wow ! Dapat hadiah :) Cepat2 la tgk .

12/14/2013 09:54:00 pm

keep calm & blog on! hehe suka ayat tu..:D

12/16/2013 07:20:00 am

cantik button badge tu...tahniah ya...

12/17/2013 10:38:00 pm

@Chic Na

bahagia sgt cikna.. tu yg suka jadi anon tu. haha!

12/17/2013 10:40:00 pm

@Affy Afiqah

terima kasih ika.. :)

12/17/2013 10:40:00 pm

@Kisah Si Dairy

tq :)

12/17/2013 10:40:00 pm

@Faizal Mohamad Twon Tawi

terima kasih. :D

12/17/2013 10:41:00 pm

@Yumida Huda

haha.. mun bapa kmk nya sik suruh lekat2 benda kedak tok kat beg.. haha

12/17/2013 10:42:00 pm

@msredcheesecake

yeke? hehe.. samalah mcm Sally..

12/17/2013 10:42:00 pm

@Mieya Atiera

comel je. hehe

12/17/2013 10:43:00 pm

@Leeza Dayasari

tau takpe. :D

12/17/2013 10:47:00 pm

@ana likes

hehe.. :D

12/17/2013 10:48:00 pm

@Azlan Strider

hehe... try ler singgah.. hehe

12/17/2013 10:49:00 pm

@Afiqah Adzan

kan kan. hehe

12/17/2013 10:49:00 pm

@fatin wawa

tq.. :)

12/17/2013 10:49:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

terima kasih. :D

12/17/2013 10:49:00 pm

@asha hana

tq.. :D

12/17/2013 10:50:00 pm

@azizah :)

tak tau nk letak kt beg yg mana satu. haha!

12/17/2013 10:50:00 pm

@ainil fazieda

hehehe.. :D

12/17/2013 10:50:00 pm

@Mime MF

kan.. style je!

12/17/2013 10:50:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

terima kasih kak lily. :D

12/23/2013 05:05:00 pm

congrate! ^_^

12/25/2013 10:28:00 pm

@Cik Yaya

tq! :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...