22/12/2013

Thanks Mr. Nuffnang : INTI Cycle 1 Degree

Sehari dua tengok ramai blogger update pasal CPUV terbaru. Jadi I pun gatal-gatal tangan nak check jugak. Kot-kot lah ada jugak sangkut satu iklan CPUV kan. Masuk page earning, tengok-tengok alhamdulillah dapat jugak CPUV terbaru. 


INTI Cycle

Terkejut jugak tengok sekali dapat sampai 3. Alhamdulillah, rezeki. Sikit lagi ni boleh lah cashout lagi. Tapi nak tunggu amount dalam tu beranak pinak dulu. Apa-apapun, terima kasih Mr. Nuffnang dan tak lupa juga pihak INTI.


Especially untuk adik-adik lepasan SPM, yang masing tingtong lagi tentang halatuju lepas ni boleh tengok-tengok apa yang ada. Mana lah tau mungkin ada yang menarik menanti anda. 

p/s : Terima kasih buat yang rajin klik-klik iklan iolls. 

36 comments

12/22/2013 08:21:00 pm

tahniah aisyaa... :)

12/22/2013 08:41:00 pm

Tahniah. Azwar berjanggutlah nak tunggu cpuv tu..hahaha.. xD

12/22/2013 08:46:00 pm

Assalammualaikum,...

Moga sukses selalu dengan nuffnang nie. k..

mselim3

12/22/2013 08:58:00 pm

tahniah sbb dpt cpuv..dpt cash out esok2, blanja beger seketul tuk SB, ok..hihi

12/22/2013 09:29:00 pm

alhamdulillah...rezeki..tahniah ye:)

12/22/2013 10:40:00 pm

alhamdulillah rezeki aisya :)
semoga terus murah rezeki ya~~

12/22/2013 10:51:00 pm

Saya dah tengok dah iklan2 INTI awak, meh lah singgah tengok iklan saya pulak :p

12/22/2013 11:03:00 pm

Tahniah ;)

12/22/2013 11:20:00 pm

Cemana nak buat iklan nuffnang?..saya pernah cuba buat..tapi sangkut masa tengah create account..google letak blog saya yang first dulu berdasarkan email saya..blog tu dah tak aktif..tak boleh tukar ke blog terkini..viewer saya 1200-1600 sehari

12/23/2013 01:34:00 am

alhamdulilah rezeki tu ^_^

jemput join segmen baru acik di blog

12/23/2013 02:51:00 am

Tahniah yer... Rezeki tu :)

12/23/2013 08:47:00 am

wah..tahniah2..rezeki..:D

12/23/2013 01:14:00 pm

tahniah...

12/23/2013 02:15:00 pm

Tahniah.....rezki lagi

12/23/2013 02:57:00 pm

Alhamdulillah...
masyukkk suke la dier.^_^

12/23/2013 06:29:00 pm

hana pown dapat. tahniah utk aisya :)

12/23/2013 11:44:00 pm

@Norhasniza Khalid

tq :D

12/23/2013 11:45:00 pm

@Azwar Syuhada

dulu cmtu jugak.. sabar je lah menunggu. :D

12/23/2013 11:45:00 pm

@Mohd Selim Zainal

terima kasih :D

12/23/2013 11:45:00 pm

@Sue Bee

burger malaysia sebiji. hehe

12/23/2013 11:46:00 pm

@nanakimie

alhamulillah :D

12/23/2013 11:46:00 pm

@Affy Afiqah

terima kasih ika. :D

12/23/2013 11:46:00 pm

@Dzureen Darwis

terima kasih. :D

12/23/2013 11:48:00 pm

@Syue Wana

wah, kerdilnya rasa kalau tengok viewer sehari tu.

tak faham yg google tu. kalau dalam nuffnang boleh delete blog yang lama dan add blog yg baru. :)

12/23/2013 11:48:00 pm

@Aku Penghibur

alhamdulillah. :D

12/23/2013 11:49:00 pm

@Fizalinolie

thanks. :D

12/23/2013 11:49:00 pm

@Mime MF

tq2 :D

12/23/2013 11:49:00 pm

@Pha Is

tq :)

12/23/2013 11:50:00 pm

@fuza

alhamdulillah. terima kasih :D

12/23/2013 11:50:00 pm

@Cik Yaya

alhamdulillah, rezeki. :D

12/23/2013 11:50:00 pm

@asha hana

tahniah juga buat hana. :)

12/24/2013 08:33:00 pm

tahniahh aisya

12/25/2013 11:26:00 am

wah.. tahniah aisya.. semoga terus murah rezeki. :D

12/25/2013 10:22:00 pm

@azizah :)

tq :)

12/25/2013 10:23:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

terima kasih.. kak aiza juga :D

12/25/2013 10:23:00 pm

@Sally Yatiey

makseh :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...