18/12/2013

Wordless Wednesday : Great Offers @ POPULAR?


38 comments

12/18/2013 08:12:00 am

yeke tu?.. banyak penurunan dia?>.

12/18/2013 09:45:00 am

miahahahaha popular nak lawan bbw ke apa ni? RM8 jugak haa harga buku mihmih

12/18/2013 10:57:00 am

betul ke ni? sgtlah great kalau benar!huhu tp tang term & condition apply tu kn highlight gak.

12/18/2013 11:05:00 am

Waw betol ke..sampai bile ni?

12/18/2013 11:19:00 am

i know about this one. i guess hujung tahun ni all kinds of sale ada kan.

12/18/2013 12:01:00 pm

nak terjah laaaa.. byk tu offer.. at least terubat frust kita xdpt pegi bbw.. huhu..

12/18/2013 12:59:00 pm

offer kat semua popular ke?

akk pun nengok prime minister tu...hhee... pm bakai brief...kkeee

12/18/2013 01:24:00 pm

Wahh best betul .. Banyak offer nya . Tapi bukan dapat pergi pun :(

12/18/2013 03:02:00 pm

fuyooo...banyak tul discount tu..hehehe...klik hotlink sini..

Regards,
-Strider-

12/18/2013 05:56:00 pm

apa ya? novel ka??? murah eh mun offer sampe rega ya..bez ehhhhhhh

12/18/2013 06:25:00 pm

banyak nya offers dia. hmm hmm

12/18/2013 06:28:00 pm

well that price make me crazy.arghh ske nyee..

12/18/2013 07:34:00 pm

Wah..byk discount tu..brp biji novel aisya beli.hihi

12/18/2013 11:34:00 pm

wow!

12/19/2013 11:26:00 am

sangat murah.. rugi tak beli..

12/19/2013 06:58:00 pm

kat kedai buku popularr?? bestnyaa murah!

12/20/2013 10:32:00 am

amboi! dh mcm BBW!

12/22/2013 02:02:00 pm

wah..offer gila-gila nih....

12/22/2013 09:48:00 pm

@ros_reeza

tau takpe. buat rambang mata je byk novel turun harga sampai mcm ni sekali. huhu

12/22/2013 09:49:00 pm

@Affy Afiqah

tapi yg jauh nk pergi bbw mcm sy ni sgt beruntung. hehe

12/22/2013 09:49:00 pm

@Mime MF

rasanya member je kot.

12/22/2013 09:50:00 pm

@Cik Kechik

tak sure lah tp pergi jumaat lepas ada lagi. :)

12/22/2013 09:50:00 pm

@Chic Na

tau takpe chicna.. sobs

12/22/2013 09:50:00 pm

@msredcheesecake

tak sure lah pulak kak.. hehe

ha, itu lah.. yg kelakarnya perempuan tu siap check drawer lagi. haha!

12/22/2013 09:51:00 pm

@Afiqah Adzan

npe plak? huhu

12/22/2013 09:51:00 pm

@Azlan Strider

kan.. blink2 mata pilih buku. haha!

12/22/2013 09:51:00 pm

@Yumida Huda

aok. novel. tp novel english jak lah. novel melayu sikda sampe camya sekali. huhu

12/22/2013 09:52:00 pm

@asha hana

yup2.. hehe

12/22/2013 09:54:00 pm

@TelingaBulat

samaaaa! haha

12/22/2013 09:55:00 pm

@atien zuraidah

tak byk kak.. hehe.. sebab byk lagi novel yg tak habis lagi

12/22/2013 09:55:00 pm

@fatin wawa

double wow! hehe

12/22/2013 09:55:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tau takpe! :)

12/22/2013 09:56:00 pm

@azizah :)

yup! terkejut jugak masuk popular tgk offer camni.. terus blink2 biji mata. haha!

12/22/2013 09:57:00 pm

@Sally Samsaiman

itu lah pasal! :D

12/22/2013 09:57:00 pm

@IbuNoey

kannnn.. rugi tak beli satu 2 novel. hehe

12/22/2013 09:58:00 pm

@SimplySeoul

rasanya.. mata pun blink2 nak beli itu ini. rambang mata!

12/23/2013 04:18:00 pm

wahh tul ke tu..
lau btl mmg btol mura tu..huu

12/25/2013 10:37:00 pm

@Cik Yaya

mmg betul pun. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...