15/12/2013

Terima Kasih OceanLife2u.com dan Mialiana.com

Alhamdulillah. Rezeki join GA Kak Mia yang INI. Join suka-suka sekadar untuk support sesama blogger. Tak terlintas pun jadi salah seorang pemenang. Sebab I tau kalau Kak Mia buat GA, penyertaan tak lebih seratus memang tak sah. Tengok saja GA yang ini, ada 216 penyertaan semuanya.

Apapun, rezeki tersenarai sebagai pemenang dapat lah sekotak produk Ephyra yang mengandungi 10 sachets bernilai RM68. Baru je sampai kelmarin. Masa tu I tak ada kat rumah, terkejut Abang Posmen call bagitau ada something untuk I.


Dah start minum satu paket semalam. Ada lagi sembilan hari. Boleh tahan jugak rasanya. Minum macam tu je tak campur jus ataupun susu seperti yang tertera pada kotak. Sebenarnya, dapat satu kotak ni beserta dengan tugasan yang perlu dilakukan. 

sumber : Mialiana.com

Fasa kedua GA Ephyra. Banyak lagi Iolls nak cerita sebenarnya tapi kena tunggu entri GA Phase 2 nanti lah. So, hold dulu jari ni dari menaip lebih-lebih. Terima kasih sekali lagi OceanLife2u.com dan Mialiana.com.

46 comments

12/15/2013 09:28:00 am

waahh.. bestnya menang. tahniah aisya.. :)

12/15/2013 09:42:00 am

congrats....nanti leh wat review produk tu....

12/15/2013 09:52:00 am

tahniah aisya..:)

12/15/2013 10:03:00 am

Rasa macam pernah minum ephyra ni. hehe.. Eh tapi khas untuk wanita kan?

12/15/2013 10:13:00 am

Tahniah kak.. ;)

12/15/2013 10:16:00 am

alhamdulillah .. congrate :D heee

12/15/2013 10:24:00 am

uiiii best nye
xtually saye pun tgah tunggu hadiah dr oceanlife...hehe

12/15/2013 10:37:00 am

sedapkan aisya:)

nana dapat jugak trial pack ni,heee

12/15/2013 11:08:00 am

tahniah aisya.. :D

12/15/2013 11:58:00 am

alhamdulillah..tahniah buat ktk
kmk pun ada menang hadiah tok, tp lom sampei gik
riya da menang kat blog eyriqazz
tgh minum ephyra ya, nyaman jak rasa, rs mkn vitamin c jak
kmk 2 laki mek minum, nya setengah, kmk setengah..org mok kulit halus mulus tek nak..gago juak mok kongsi ngan kita..hihihii

isi nuff sitok-sony

12/15/2013 01:15:00 pm

ramai guna ni skrg....

12/15/2013 02:39:00 pm

"boleh tahan rasanya" tu, sedap ke tak? hehe..
rm168.. perghh!! duit belanja makan utk sebulan tu.. tahniah sis, sebab rezeki tu...

12/15/2013 03:45:00 pm

wahh tahniah ..menang dapat hadiah best nie..nnti cte la kalau de perubahan..

12/15/2013 06:43:00 pm

ALHAMDULILLAH. tahniah2. :)

12/15/2013 07:45:00 pm

taniah :)

12/15/2013 08:55:00 pm

wah,congrats,aisya..rezeki yang tak disangka,kan..;)

12/16/2013 12:03:00 am

tahniah aisya....ramai juga blogger dapat product ni ye...takpe2..tunggu review dulu laa ek nak tahu apa kesannya :)

12/16/2013 07:16:00 am

Tahniah Aisya..^^

12/16/2013 10:39:00 am

bestnya dapat ephyra lagi.. nanti review kesannya ye.. hehe..

12/16/2013 11:17:00 am

tahniah..gebu gebas aisha pasni..hehe :)

12/16/2013 05:07:00 pm

epyra.. heheh.. tak pernah try lagi produk ni

12/17/2013 08:51:00 pm

tahniah aisyaa! cantik la pasni..hehe

12/20/2013 11:10:00 pm

@fatin wawa

tq.. :)

12/20/2013 11:11:00 pm

@msredcheesecake

phase 2 GA ni kena buat review produk ni.. hehe.. tq.. :)

12/20/2013 11:11:00 pm

@Normi Nieza

tq :)

12/20/2013 11:12:00 pm

@Amirul Bin Ramli

tak tau lah kalau laki pun boleh minum juga tak. yg tu kena tanya dengan org yg berkenaan lah. :)

12/20/2013 11:12:00 pm

@Sally Yatiey

makseh :)

12/20/2013 11:12:00 pm

@Nys Anis

tq :D

12/20/2013 11:13:00 pm

@Mama Darwiish

alhamdulillah rezeki.. tahniah.. :)

12/20/2013 11:14:00 pm

@nanakimie

sedapppp! hehe... rasa mcm tak cukup segelas, nak tambah lagi segelas.. hehe

12/20/2013 11:14:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

terima kasih :D

12/20/2013 11:15:00 pm

@Yumida Huda

tahniah juak buat ktk.. yala tek.. nyaman.. rasa kedak air oren pun ada juak. hehe

12/20/2013 11:15:00 pm

@Leeza Dayasari

tau takpe.. :)

12/20/2013 11:16:00 pm

@Nurul Farahizzati

sedap! hehe..
tau takpe.. harganya boleh berpinar jugak biji mata ni tengok. haha!

12/20/2013 11:23:00 pm

@ezyra daniel

insyaAllah.. :)

12/20/2013 11:23:00 pm

@asha hana

terima kasih.. :)

12/20/2013 11:24:00 pm

@boss besar

tq :)

12/20/2013 11:35:00 pm

@IbuNoey

alhamdulillah kak.. terima kasih. :)

12/20/2013 11:35:00 pm

@Affy Afiqah

itu lah.. hehe

12/20/2013 11:35:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

thanks.. :)

12/20/2013 11:35:00 pm

@Chic Na

insyaAllah. hehe

12/20/2013 11:36:00 pm

@Mime MF

hahaha! alhamdulillah.. :)

12/20/2013 11:36:00 pm

@Liza Licha

nnti2 boleh lah try plak.. :)

12/20/2013 11:37:00 pm

@azizah :)

Alhamdulillah kak.. hehe.. semunya kurniaan yg maha Esa. :)

12/23/2013 04:50:00 pm

Alhmdlh...
thniah..besh tu adiah....bukn senng nk dpt free tu ^,^

12/25/2013 10:29:00 pm

@Cik Yaya

alhamdulillah rezeki. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...