11/12/2013

Pulang ke asalnya.


Alhamdulillah. 

Sampai jugak akhirnya. Bertolak dari kampung pukul 6.45 pagi tadi. Pukul 7 malam baru sampai rumah. Dah settle semua benda, baru dapat on laptop jenguk blog. Penat duduk dalam kereta. Banyak sebenarnya story yang I nak share dengan uolls semua. Tapi hold dulu, cerita satu per satu. Ini kali cuma mahu menyampaikan perkhabaran I telah selamat sampai ke rumah setelah lebih kurang 2 minggu di kampung. 

Tak ada kerja kumpul tiket-tiket feri sepanjang perjalanan.

Keychain kat tengah tu I sempat beli untuk dijadikan hadiah GA seterusnya. Jangan risau ada banyak lagi tu. InsyaAllah, dalam masa terdekat ni nak buat GA simple je. Tunggu sisa-sisa penat dah terhakis semuanya dan rutin blogging kembali normal. Sekarang ni mood masih terumbang-ambing dibawa arus lagi.

Pelangi si Puteri mandi (rekaan semata-mata)

Ambik gambar dengan phone biasa je. Tak pandai nak ambik gambar, tak pandai nak edit gambar dan phone pun biasa-biasa cuma. Tapi masih lagi boleh snap gambar pelangi nak tunjuk kat uolls semua. I snap masa tengah tunggu feri untuk merentasi muara Batang Lupar. Snap banyak gambar kat sini. InsyaAllah di masa lain boleh share di entri yang lain pulak. 

Dan akhir sekali. Bajet macam esei 5000 patah perkataan. 

Terima kasih diucapkan buat yang masih lagi sudi untuk singgah dan meninggalkan komen. Angka hampir mencecah 400 dan memang ambik masa yang agak lama untuk settlekan semua ni. Anyway, terima kasih daun keladi. Terima kasih sekali lagi. 

p/s : kali ini bukan entri autopublish

24 comments

12/11/2013 08:53:00 pm

Lawa gambar yang akak amik ;)

12/11/2013 10:01:00 pm

cantiknya pelangi.. lepas ni boleh join GA aisya.. ^^

12/11/2013 11:16:00 pm

YEAYYYY aisya dah balik... :D
rehat laa ya, jauh perjalanan tu...

12/11/2013 11:24:00 pm

whoa, balik kampung dah dia >.<

12/12/2013 10:19:00 am

wah,nak buat GA yer..erm,nnt kalau ada kesempatan,akak nk ajoin jugak..;)

12/12/2013 04:20:00 pm

alhamdulillah aisya sekelaurga dah selamat sampai di rumah.. banyak tu nak kena tengok komen satu-satu..

12/12/2013 06:52:00 pm

owhh nak buat GA ea? tak sabar nie. hehe

12/12/2013 09:29:00 pm

kalau sempat nak join..hehe

12/12/2013 11:02:00 pm

wahhh pelangi lahh!!!

12/13/2013 07:33:00 am

cantik pic pelangi tu Aisya. tak kisah mahal atau murah camera yang digunakan, tapi skill tu yang penting :)

12/13/2013 09:21:00 am

keychain tuu..
agak sy dpt x.. ;p

12/14/2013 09:29:00 am

Mana boleh lupakan asal...bila berjauhan pasti teringat

12/16/2013 09:58:00 pm

@Adam Faiz

haha.. biarpun phone yg biasa cuma.. terima kasih.. :D

12/16/2013 09:58:00 pm

@fatin wawa

insyaAllah, after blog routine dah stabil sikit.. hehe

12/16/2013 09:58:00 pm

@Affy Afiqah

rindu lah tu.. hehehe

12/16/2013 09:59:00 pm

@syuk shusuke

hahaha.. bukan selalu balik kampung.

12/16/2013 09:59:00 pm

@IbuNoey

hopefully akak sempat lah join nanti.. :D

12/16/2013 09:59:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

alhamdulillah kak. :D

12/16/2013 10:00:00 pm

@asha hana

tunggu ye.. hikhik

12/16/2013 10:00:00 pm

@azizah :)

kali ni nak buat lama sikit dari yg lepas.. hehe

12/16/2013 10:00:00 pm

@ros_reeza

haha.. skill pun takde masalahnya kak.. yg penting hati yg ikhlas nak snap sebab nak share dgn rakan2 blogger.. :)

12/16/2013 10:01:00 pm

@Cik Yaya

hmm.. rasa2? :)

12/16/2013 10:01:00 pm

@Faizal Mohamad Twon Tawi

betul. :D

12/16/2013 10:01:00 pm

@ezyra daniel

pelangi cantik di pagi hari. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...