15/01/2014

2014 Calendar Desktop Wallpaper dari Azhafizah.com


Join GA INI malam kelmarin, pagi semalam Blogger Azhafizah dah sent desktop wallpaper ni kat email. Download image terus set as desktop background. Tertarik dengan calendar tu, sangat unik! 

Uolls pun boleh juga dapat desktop wallpaper ni, dengan syarat join GA yang dianjurkan oleh Blogger Azhafizah. Free untuk setiap peserta. Jadi tunggu apa lagi. Yang belum join tu, cepat-cepat lah join ye. 


p/s : Terima kasih Blogger Azhafizah. Paling best sebab ada nama sendiri. Yeay!

36 comments

1/15/2014 08:11:00 am

Cantik dan kreatif...

1/15/2014 08:16:00 am

Assalamualaikumd dan salam singgah pagi dik...Cantik kan dik calendar dari GA Azhafizah...akak suka sangat...

1/15/2014 08:37:00 am

cantikkan aisya, mama pun dapat juga!

1/15/2014 09:17:00 am

cantikkkkk and smart sangat desktop calender ni aisya...

1/15/2014 09:24:00 am

tahniah..cantik..:)

1/15/2014 09:25:00 am

eh, cam best je..nak join gak la

1/15/2014 11:21:00 am

wahhh simple je design dia..best la dapat free hehe

1/15/2014 11:50:00 am

wah..nak join jugakla:)

1/15/2014 12:15:00 pm

wahh cantiknya ^_^

1/15/2014 02:42:00 pm

so cool

1/15/2014 03:25:00 pm

hana pown dpat tp tak update lg dekat blog. haha sibuk sangat lately nie. best of luck utk segmen nie :)

1/15/2014 04:58:00 pm

Kacak

1/15/2014 04:58:00 pm

Kacak nakkkkk ;D

1/15/2014 08:10:00 pm

comel.. tahniah aisya.. :D

1/15/2014 09:58:00 pm

@Abak's Role
kan. unik :)

1/15/2014 09:59:00 pm

@Mardiah Diana
wslm.
sama lah kak.. suka.. unik. :)

1/15/2014 09:59:00 pm

@Norhasniza Khalid
best join GA mcm ni.. tak menang pun puas hati. hehe

1/15/2014 10:01:00 pm

@Affy Afiqah
unik!! ada nama sendiri lagi tu. hehe

1/15/2014 10:01:00 pm

@Normi Nieza
kan. terima kasih :D

1/15/2014 10:01:00 pm

@Ct Noraishah
sila2. hehe

1/15/2014 10:02:00 pm

@ezyra daniel
zyra join lah. boleh dpat jugak :)

1/15/2014 10:02:00 pm

@Nadrah Ismail
sila2. hehe

1/15/2014 10:03:00 pm

@Aku Penghibur
itu lah.. tertarik dgn calendar ni.. best. hehe

1/15/2014 10:04:00 pm

@Carlos Santiago
kan. :D

1/15/2014 10:04:00 pm

@asha hana
tq hana.. hana jugak, all the best :D

1/15/2014 10:04:00 pm

@Isabel Diaz
ktk dah join belom? dpt juak mun ktk join. hehe

1/15/2014 10:05:00 pm

@Sally Yatiey
kmk join sebab nangga kat blog ktk lah.. mok juak calendar tok. haha

1/15/2014 10:05:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
terima kasih kak :D

1/16/2014 12:12:00 pm

join gak..hehe guna wallpaper ni kt laptop..hee

1/16/2014 11:50:00 pm

Best tu,akk lom join..

1/16/2014 11:54:00 pm

@Mime MF
style je kan wallpaper mcm ni. hehe

1/16/2014 11:55:00 pm

@atien zuraidah
cepat2 join kak before due date. hehe

1/17/2014 12:50:00 pm

wahh nice.. ^,^

1/17/2014 10:39:00 pm

@Cik Yaya
kan. best! hehe

1/19/2014 03:19:00 pm

Cantik...berpusing kalender yer..tahniah ye..

1/19/2014 04:38:00 pm

cantik dan unik :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...