20/01/2014

Top 10 Movies of 2013

Setelah 20 hari tahun 2013 telah meninggalkan kita, sekarang ni dah boleh buat tahu cerita-cerita yang paling best sepanjang tahun 2013. Mesti korang pun dah banyak tengok movies tahun lepas kan? Antara movies yang Top 10 ialah (berdasarkan rating IMDB) :


10. This Is The End (Rating : 6.9)

9. World War Z (Rating : 7.1)

8. Now You See Me (Rating : 7.3)

7. Fast & Furious 6 (Rating : 7.3)

6. The Great Gatsby (Rating : 7.4)

5. Man of Steel (Rating : 7.4)

4. Iron Man 3 (Rating : 7.4)

3. Thor : The Dark World (Rating : 7.6)

2. Star Trek : Into Darkness (Rating : 7.9)


 1. The Hunger Games : Catching Fire (Rating : 8.2)

Jadi, apa pendapat korang tentang Top 10 Movies 2013 ni? Setuju tak?

Sumber : IMDb

13 comments

1/20/2014 08:07:00 am

eee...tak tahu nak komen apa-apa.
Last MET masuk panggung pun 17 tahun yang lalu. (jgn gelak aa...)
Tunggu aje keluar TV nanti

Assalamualaikum....

dengar khabar datang KL ek?

1/20/2014 08:59:00 am

hurrmm..mcm x setuju plak..hahaha...

prefer fast & furious no. 1, world war Z no. 2...thor no. 3, iron man no. 4..yg len tuh ikot suka laa...hehehehe...

1/20/2014 10:03:00 am

salam cik aisya =)

yaya tgok separuh dari list muvie tu..ok la kot..boleh la..hunger games mmg tbaik.. ^,^

1/20/2014 10:25:00 am

Banyak sik pernah tgk gik..

yg lain tu ok..memang great movies. tp yg now you see tu macam kurang best sikit.

1/20/2014 08:30:00 pm

dapat tengok fast n furious 6 je...hehe

1/21/2014 08:14:00 am

ada yang ika tengok ada yang tidak...

1/21/2014 01:04:00 pm

ada beberapa movie yang sis lom tengok lagi..so takleh beri komen dulu..hehehe

1/21/2014 05:22:00 pm

semuanya menarik untuk ditonton..

1/21/2014 11:12:00 pm

The Hunger Games no 1?! serius x setuju huhu

1/22/2014 01:16:00 am

oh yehhhhhhhh
now u see me best gilaaaaaaaaaaa

1/22/2014 01:16:00 am

uh oh not to forget heheheheheh
no.1 goes toooo


THE HUNGER GAMES
THE CATCHING FIREEEEEEEEEEE
HAHAHAHHA THE GIRL ON FIREEEEEEEE

hihihihi sama tak mcm yg pengacara tu hihihi

1/24/2014 11:46:00 am

Semua belom pernah ditangga kamek gik. Huhu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...