25/01/2014

Seoul Garden with Jack Ryan

Ini kisah ahad lepas sebenarnya. Flight I dari Miri kan sampai pukul 12.30 tengah malamnya. Stay semalam di rumah family En. Barney sebab BFF pun bermalam di rumah member dia. Pagi tu pulak terus cari tempat interview. Lepas tu ada orang ajak pergi makan Seoul Garden. Agaknya dia dah bosan lah tu dengar I membebel kata nak pergi Seoul Garden. Maka dengan itu, KL Festival City lah hala tuju kami dalam misi mencari Seoul Garden. Lagipun dekat dengan rumah En. Barney jugak. Malas pulak rasa nak pergi jauh-jauh. 


Bukan sekadar Encik Driver, dia juga Mr. Chef I. Dan terima kasih juga kerana menjadi Yang Berbahagia 'Menteri Kewangan' sebab belanja Iolls makan di Seoul Garden.

Lepas melantak kenyang-kenyang. Kami ada date dengan Jack Ryan pulak. Dalam erti kata lain yang lebih mudah, pergi tengok movie Jack Ryan : Shadow Recruit.


Boleh tahan jugak lah cerita ni. Uolls dah tengok belum? Biasa-biasa je tapi layan jugak lah. Bagi I, cerita ni best jugak cuma macam tak ada 'X-Factor' lah. Tak ada yang kita boleh cakap 'wahhhhh' dalam panggung. But okay lah if uolls nak tengok. I bagi 6.3/10 untuk Jack Ryan : Shadow Recruit.

P/s : rindu nak blogwalking lah. Sobs

26 comments

1/25/2014 11:03:00 am

best dapat maka-makan dan tengok wayang..

1/25/2014 01:40:00 pm

bestnya makan Seoul Garden >_< tak merasa lagi.. sob3..

1/25/2014 06:11:00 pm

wo seh..pewit! mkn besar punyaaaa...
lamak x mkn seafod koh..hmm..bez eh mun dpt layan kinek tok..
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

1/25/2014 09:05:00 pm

bila nak belanja sis ni? hehe

sis belum tengok lagi..rasanya macam dah lama sis tak tengok wayang

1/25/2014 10:30:00 pm

U WHAT?!?!?!!?!?!!?
KLFC T_T
Kita sangat makin dekat oh why kita tak jumpa hmmmm hihihihi <333

1/26/2014 12:10:00 am

hansomnya pelakon jack ryan tu. haha mcm best je. huhu

1/26/2014 01:16:00 pm

Bestnya kenak sponsor orang

1/26/2014 03:11:00 pm

Pjg sungguh pjlanan aisya ni..xpnt ke aisya?ok x interview?

1/27/2014 10:34:00 am

Wah p seoul garden..jeles2...hehe

1/27/2014 11:21:00 am

wahhh..lama kot xtgk wayang..tahun ni blm jejak lg kat wayg...inshallah cuti ni blh kot hehee..

1/27/2014 12:20:00 pm

ika lama dah tak tengok wayang tak tahu cite ape best sekarang ni...busy laa...ape pun tak sempat ahahahha

1/27/2014 08:37:00 pm

Seoul garden memang terbaik..boleh makan sepuasnye.. :)

2/10/2014 12:55:00 pm

xtgok pon..cam xmenarik je ;p

2/23/2014 10:05:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
best2. hehehe

2/23/2014 10:06:00 pm

@Haruno Hana 하나
insyaAllah one day dpt lah merasa tu. :)

2/23/2014 10:06:00 pm

@Yumida Huda
kmk gik terliur baca komen ktk tok. haha

2/23/2014 10:06:00 pm

@puteri kasih
kena tunggu sis dtg KL lah. hehe

2/23/2014 10:07:00 pm

@Akeyla Azmi
qila yg busy sgt. sobs.

2/23/2014 10:07:00 pm

@asha hana
haha. handsome kan? hehe

2/23/2014 10:14:00 pm

@Isabel Diaz
harus lah best
hahaha

2/23/2014 10:14:00 pm

@ayut
penat mmg penat lah. hehe

2/23/2014 10:15:00 pm

@Mime MF
jom kita p. hehe

2/23/2014 10:16:00 pm

@Shida Radzuan
sy ni almost every week plak. cuma this week je cuti dr tgk wayang. hehe

2/23/2014 10:16:00 pm

@Affy Afiqah
skrg ni mcm kureng sikit cite best. geram tau kalau cite best ni keluar masa yg sama. haish.
hehe

2/23/2014 10:17:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
sy tau kak lily sefamili mmg peminat tegar seoul garden. hehe

2/23/2014 10:19:00 pm

@Cik Yaya
sy rase better lagi movie ni dr RoboCop. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...