04/01/2014

Keyword Pelik Lagi Menakutkan

Hari ni buka account Nuffnang dan tengok bahagian keyword, terkejut baca satu keyword ni. Pelik-pelik je yang orang search dan kali ni agak menakutkan.


Like seriously? Perlu ke nak search mengintai perempuan mandi? Nampak sangat tak ada kerja. Dulu pernah jugak dapat keyword, bagaimana nak pengsankan perempuan atau macam mana nak pengsankan orang. Scary okay! So ladies, tolong hati-hati tak kira di mana anda berada. Keluar rumah sorang-sorang, observe jugak kiri kanan uolls dan sentiasa ambik langkah berjaga-jaga. Kalau memang selalu balik kerja sorang-sorang lagi-lagi yang naik public transport tu, paling-paling pun prepare pepper spray dalam handbag. Untuk orang yang search benda-benda macam ni, satu benda je yang I boleh cakap. Get a life! Isi ruang kosong dalam masa lapang anda untuk sesuatu yang jauh lebih berfaedah. 

44 comments

1/04/2014 08:09:00 pm

ish2xx..mcm2 lah kan....

1/04/2014 08:14:00 pm

seram ! adehhh. tak ada benda lain ke nak search? -_-

1/04/2014 08:26:00 pm

Haha, dahsyat blog akak ni. Dah lama x buka nuffnang :)

1/04/2014 08:27:00 pm

huhuhu, memang scary lah keyword nie. Eyqa punya keyword biasanya yang kelakar2 ade lah.

1/04/2014 08:49:00 pm

Bahaya keyword tok..

1/04/2014 09:00:00 pm

masalah gak tu...yg sally hari-hari tgk...dok la search makna sweet talker :P

1/04/2014 09:07:00 pm

seramnya..ada jugak ke org cam ni..

1/04/2014 09:35:00 pm

hahaha.. mengintai..? dahsyat jugak keyword blog ni.. hehehe

1/04/2014 09:51:00 pm

Erk bengongnya -_-

1/04/2014 09:54:00 pm

@ikhwan yusuff

itu lah.. haih.

1/04/2014 09:54:00 pm

@asha hana

nmpk sgt takde keje. huh

1/04/2014 09:54:00 pm

@Tedi

org yg search keyword begitu yg dahsyat.

1/04/2014 09:55:00 pm

@Nur Atiqah Mohd Zaki

yg kelakar pun selalu gak. hehe

1/04/2014 09:55:00 pm

@Sally Yatiey

kan, menakutkan. huhu

1/04/2014 09:55:00 pm

@Sally Samsaiman

haha.. itu takpe lagi sally, tak scary macam ni. haha!

1/04/2014 09:55:00 pm

@Sue Bee

itu lah sis. bahaya sungguh

1/04/2014 09:56:00 pm

@Pha Is

kannn.. entah pape.. huh

1/04/2014 09:56:00 pm

@Mazni Munawar

takde keje nk search benda pelik2.. huhuh

1/04/2014 10:18:00 pm

erkkk.. itu pun nak google ke? kikiki..

1/04/2014 10:38:00 pm

gila ah T_T
takut lah sekarang aduh yaa allah :((

1/04/2014 10:43:00 pm

huhu...napelah kena search keyword pelik2 camtu ..huhu

1/04/2014 10:47:00 pm

@Chic Na

kannn.. takde keje sungguh. grrr

1/04/2014 10:48:00 pm

@Akeyla Azmi

mcm2 kan.. huhu.. mudahan kita sentiasa dilindungi oleh-Nya dan dijauhkan dari perkara2 yg tak elok dan tak diingini. huhu

1/04/2014 10:51:00 pm

@S. Faezah

ape la motif dia kan.. huhu.. nak bersangka baik pun payah jugak.. hmmm.. scary!

1/04/2014 11:05:00 pm

memang la scary keyword tu..huhu bahaya ada dimana2..

1/04/2014 11:52:00 pm

pelik betul keyword tu.. seram pula akak rasa..

1/04/2014 11:55:00 pm

kadang-kadang sis pun dapat keyword yang pelik..memang menakutkan. Yang pengsankan perempuan tu, memang selalu je ada bila semak keyword. Memang tertanya juga, diorang ni tak ada benda bermanfaat ke nak cari kan

1/05/2014 07:40:00 am

Assalammualaikum...

macam2 ada kan... hehehe.

mselim3

1/05/2014 11:49:00 am

haha dah kenapa la dorang nie.search benda bukan2 je

1/05/2014 12:28:00 pm

aduhai, takutnya zaman sekarang ni...

1/05/2014 02:58:00 pm

mcm2 la org cari kat internet skang nih. mentang2 la "informasi di hujung jari anda".

1/05/2014 10:29:00 pm

@Mime MF

kan.. kena lebih berhati2..

1/05/2014 10:29:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tau takpe kak. scary

1/05/2014 10:30:00 pm

@puteri kasih

kan.. nampak sgt takde keje.. forever alone lah tu. grr

1/05/2014 10:30:00 pm

@Mohd Selim Zainal

mmg mcm2 ada dan menakutkan!

1/05/2014 10:30:00 pm

@Sya Nadia

itulah.. takde benda lain ke nak search?

1/05/2014 10:31:00 pm

@ezyra daniel

takde keje.. huh!

1/05/2014 10:31:00 pm

@aswadz

kan.. semua benda nak search. yg pelik2 begini pun nak search jugak. alahai

1/06/2014 02:28:00 pm

aper yg dia jupe yer kat blog nie dgn carian cm tu.. hehe.. pelik2...

1/06/2014 02:46:00 pm

amboii..gatai bebno sesape yg 'google' mende tuu..huhu

1/06/2014 10:00:00 pm

@Hafiza AizZawa

entri kucing mengintai org mandi tu adalah. hmmm. mcm2

1/06/2014 10:01:00 pm

@Cik Yaya

kannn.. meh kita cili2 kan dia cik yaya.

1/09/2014 02:11:00 am

ohhhh my, this is absurd....takde benda lain ke nak cari pun ?? --'

1/09/2014 10:34:00 pm

@Affy Afiqah
takde kerja yg lebih berfaedah daripada ini agaknya org tu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...