11/01/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Taylor's Phase 2

Setelah tamat semua iklan-iklan CPUV yang lain, ada lagi dua CPUV yang datang bertenggek di blog I. CPUV pertama dan kedua untuk tahun 2014. Syukur Alhamdulillah, rezeki di tahun baru 2014 ni. 


Taylor's Phase 2

Terima kasih Nuffnang dan tak lupa terima kasih juga buat Taylor's College. Tahniah Taylor's College kerana telah menjadi satu-satunya kolej di Malaysia yang mendapat penganugerahan 6-star rating untuk college-based category di dalam Malaysian Quality Evaluation System For Private Colleges (MyQUEST) 2012/2013.


Kalau uolls ada nampak iklan begini, boleh klik-klik untuk mengetahui lebih lanjut tentang Taylor's College. Especially mereka yang masih samar-samar mengenai hala tuju pendidikan selepas SPM khususnya. Boleh lah klik iklan tersebut, tengok-tengok apa yang ada. Terima kasih ye. 

p/s : Ada siapa-siapa lagi tak yang nak I promote blog dia? Cuma perlu isikan tempat kosong dalam entri INI. Nak bagi special hint buat uolls ni. Novel tersebut pernah I sebut dalam salah satu entri bulan Disember. I tak cakap pun tu tajuk entri. Mungkin jugak tajuk novel itu adalah tajuk entri dalam bulan Disember tapi mungkin jugak tidak. Hiks

32 comments

1/11/2014 08:09:00 am

alhamdulillah, tahniah.. tahniah... ini yang mengundang kejelesan ni.. huahah.. :) double klik 4 u..

1/11/2014 08:25:00 am

hi hi hi kak aisyaaaa <3
hihihihi.
Qilah click dah huhuh
congrats!!! Hm bila qilah nk dapat ni hemmmm hihiks

1/11/2014 09:03:00 am

Tahniah...^^

1/11/2014 10:44:00 am

tahniah aisya ..akak pn dapat hehee :)

1/11/2014 12:20:00 pm

Tahniah kak ;)

1/11/2014 12:48:00 pm

tahniah adik manis..sis pun dapat tapi bukan dua..satu je..hehe :)

1/11/2014 01:48:00 pm

Tahniah yaa . Kiera belum dapat lagi CPUV ni, mybe takde rezeki kut. huhuhu

1/11/2014 02:32:00 pm

singgah klik2.. ^^

1/11/2014 03:08:00 pm

Tahniah sis

1/11/2014 04:11:00 pm

tahniahhh...mun kurang aktif skrang jadi dah kurang dapat..

1/11/2014 06:35:00 pm

tahniah aisya :)

1/11/2014 08:45:00 pm

tahniah :)

1/11/2014 08:50:00 pm

alaaa dah ada cpuv tahun baru! bestnyaa... tahniah aisya

1/11/2014 09:25:00 pm

rezeki tu..alhamdulillah..;)

1/11/2014 10:28:00 pm

@Norhasniza Khalid
tq mama..
insyaAllah rezeki mama utk cpuv lain plak lepas ni :D

1/11/2014 10:29:00 pm

@Akeyla Azmi
tqqqqqqq Qila comel! hehe

sy dulu pun tunggu bertahun jugak nak dpt cpuv.. kuncinya adalah sabar. hehe

1/11/2014 10:30:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
terima kasih kak lily :D

1/11/2014 10:30:00 pm

@Shida Radzuan
tahniah jugak buat kak shida. :D

1/11/2014 10:30:00 pm

@Sally Yatiey
makseh :D

1/11/2014 10:30:00 pm

@puteri kasih
thanks sis.. and tahniah jugak buat sis.. hehe

1/11/2014 10:31:00 pm

@cik kiera
insyaAllah.. lepas ni adalah tu rezeki nk dpt cpuv jugak :D

1/11/2014 10:31:00 pm

@fatin wawa
tq wawa :D

1/11/2014 10:31:00 pm

@Isabel Diaz
makseh :D

1/11/2014 10:32:00 pm

@Cik Mun
lepas ni kena lah bykkan lg entri.. kot2 lah ade jugak cpuv yg melekat. :D

1/11/2014 10:32:00 pm

@asha hana
tq :D

1/11/2014 10:32:00 pm

@azizah :)
alhamdulillah kak.. baru je semua metered hari tu.. :)

tq kak jijah :D

1/11/2014 10:33:00 pm

@Mime MF
alhamdulillah.. rezeki awal tahun :D

1/11/2014 10:47:00 pm

@Sally Samsaiman
tq sally :D

1/12/2014 04:42:00 am

tahniah aisya.. malam ni nuff tidur pula.. takde yang muncul..

1/12/2014 09:32:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
terima kasih kak aiza :)

1/14/2014 09:46:00 pm

alhamdulillah, semoga terus murah rezeki aisya!

1/14/2014 10:57:00 pm

@Affy Afiqah
terima kasih ika.. ika juga ya. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...