30/01/2014

KFC Golden Wrap Chicken

Kalau tengok iklan KFC Golden Wrap Chicken ni memang nampak sedap je ayam tu. Setiap kali mata tengok iklan tu kat tv, mulut I pun tak berhenti kata, nampak sedap je ayam tu kan. Gara-gara pengaruh iklan dan mulut I yang tak reti nak diam kata ayam tu nampak sedap, BFF I yang sememangnya hantu KFC sejak dulu-dulu lagi ajak pergi KFC sebab nak merasa Golden Wrap Chicken tu.
Nak dijadikan cerita, Golden Wrap Chicken tinggal satu je lagi masa tu. I cakap kat BFF, Golden Wrap Chicken yang tunggal tu memang ditakdirkan untuk dia. Macam tau-tau je dia betul-betul teringin nak rasa ayam yang nampak macam sedap je dalam iklan yang kitorang selalu tengok tu.
Dalam iklan nampak merah je kan? Well, biasalah iklan. Tapi yang ni tak kisah lah iklannya macam mana sebab ayamnya tetap sedap. I paling suka mushroom tu, rasa macam crunchy tapi chewy. Alahai, sedaplah. 

P/s : ni yang rasa macam nak serbu je KFC kat sebelah rumah ni. 

36 comments

1/30/2014 08:41:00 am

hihihihi :D
Sedap? Alahai nak jugak lah :P
hihihi

1/30/2014 09:39:00 am

Sedap eh KFC golden wrap?nak serbu jugak la...

1/30/2014 10:08:00 am

hahahah...hari ni penuh dashboard sally pasal ayam ni -_-'

1/30/2014 10:15:00 am

cik akak paling suka ayam goreng jak...hihi

1/30/2014 10:55:00 am

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...memang sedap ayam ni...tapi sayang kan dik...kecil sikit...hehe...

1/30/2014 11:13:00 am

hamboi. awal dia makan :D

1/30/2014 11:32:00 am

biasa la. dlm iklan sumer nmpk sedap. even iklan mcd pun nampak menarik. tp bila pergi, time dpt burger mcm "hekeleh, camni je burger..."

1/30/2014 11:55:00 am

x pernah cuba lagi...mesti sedap kan...

1/30/2014 12:03:00 pm

sedap ye..sedap..hehe nk try nanti...:P

1/30/2014 12:20:00 pm

sedap ke . xnah try lagi nih..

1/30/2014 12:32:00 pm

Memang sedap. Tapi tengok la, kalau store tu wrap tak betul, banyak minyak dalam tu. =)

ZH Blogger

1/30/2014 08:26:00 pm

nyaman eh! nelan aek lio jak nangga
Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

1/31/2014 08:43:00 am

sedap ye..belum makan lagi ni..nak try lah nanti.. :)

1/31/2014 08:47:00 pm

ha ah bila sis tengok kat tv pun dah terasa nak makan..tapi lom sempat gi KFC lagi :)

2/01/2014 02:32:00 pm

Kelak kamek try mun elaun kamek dah kuwar. Heheh.

2/01/2014 11:32:00 pm

hmm hmm. banyaknya post entry makanan T_T

2/04/2014 11:10:00 pm

awat kak shida nye xsedap aisya huhuu..

2/10/2014 12:53:00 pm

huhu biasela kan...
iklan perlu MENARIK & TERTARIK ^0^

3/02/2014 07:52:00 am

@Akeyla Azmi
sedap. dh try belum. hehe

3/02/2014 07:52:00 am

@Niesa
dah serbu dah? hehe

3/02/2014 07:52:00 am

@Sally Samsaiman
hahahaha!

3/02/2014 07:53:00 am

@Nao Mei
yg tok mcm kurang berminyak sikit cik akak. ya kmk suka. hehe

3/02/2014 07:53:00 am

@Mardiah Diana
wslm. yg kitorg order hari tu agak puas hati jugak lah kak. hehe

3/02/2014 07:53:00 am

@syuk shusuke
ape yg awalnya syuk? hehe

3/02/2014 08:03:00 am

@aswadz
tp yg ni tak kisah lah iklan dia mcm mana pun. janji tetap sedap. haha!

3/02/2014 08:03:00 am

@Lynn Hamzah
sy suka. hehe. dh try belum?

3/02/2014 08:03:00 am

@Mime MF
dh rasa belum? hehe

3/02/2014 08:04:00 am

@Nys Anis
bg sy mmg sedap. hehe. dah cuba tak?

3/02/2014 08:04:00 am

@Ahmad Zaki
owh, mcm tu ye? alhamdulillah okay je setakat ni. hehe

3/02/2014 08:04:00 am

@Yumida Huda
kmk pun sama juak tok. hahahaha!

3/02/2014 08:18:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA
kak lily dah try belum? hehe

3/02/2014 08:18:00 am

@puteri kasih
jom sis kita pergi. hehe

3/02/2014 08:19:00 am

@Isabel Diaz
dah try belum tek? hehe

3/02/2014 08:19:00 am

@asha hana
hahaha! oops

3/02/2014 08:19:00 am

@Shida Radzuan
tengok tmpat jugak kot kak shida. huhu

3/02/2014 08:20:00 am

@Cik Yaya
betul! tp yg ni puas hati lah sebab iklan tu menggambarkan ayam tu sedap dan ayam tu mmg sedap. haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...