20/01/2014

Tekan publish tapi tajuk biar kosong. eh?

Alhamdulillah, dah settle interview. Lepas ni ada second interview pulak. Cuma bila akan diberitahu kemudian. 

Tengah lepak kat Starbucks sementara tunggu Pak Supir I ambik. Dengan tak sihatnya lagi. Batuknya lagi. Peralihan angin Borneo dan angin semenanjung kononnya lah tu kan. 


Pagi tadi En. Barney hantar naik motor 'handsome' dia. Ketar lutut bila lalu tepi bas dan lori. Nasib baik tak pitam. I dah la tak sihat. Nervous nak pergi interview lagi. Belasah je lah, nasib baik Pak Supir ada kerja dekat-dekat tempat interview. Kalau tak, mati lah I nak drive Shah Alam - Mont Kiara.

Argh, tak best la bebel-bebel taip guna phone. Sayang pulak tak bawa laptop tapi rajin pulak iolls nak angkut laptop besar giant tu kan. 

19 comments

1/20/2014 12:41:00 pm

hahaha...untung la ada pak supirnya...delivery!

1/20/2014 01:00:00 pm

semoga berjaya aisya..:)

1/20/2014 02:25:00 pm

all the best for your interview dear...

1/20/2014 02:30:00 pm

Teringin gak tgk,en.barney.ada pic dia ke kat dlm ni.hihi

1/20/2014 02:38:00 pm

mmmg susah sikit online guna hp

1/20/2014 02:48:00 pm

salam cik aisya ^_^

wah ade bpe intrvw nk kne p tu..? =)
besh tak nek moto besaq..amboi.. ^,^

1/20/2014 04:21:00 pm

gudluck utk second iview ktk deng.. :D

1/20/2014 05:51:00 pm

all d bez buat ktk k
hope dipermudahkan tebiu ya
nyaman na aek ya juak..nang menggoda
sm la kmk prefer update blog k laptop..sennag bah..mun k enpon nnag slow dah la mala typo
Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

1/20/2014 08:28:00 pm

tak pandai akak naik motor kacak tu.. laju n besarr..hehee

1/20/2014 10:51:00 pm

Haha, memang ketar lutut wooo...
Akak nak keja area Mont Kiara ka? kelas gitu...

1/21/2014 08:13:00 am

heee sekarang dah tahu dah siapa yang ditunggu ihiks....
harap segala urusan interview aisya berjalan dengan lancar...amiiinnn

1/21/2014 12:59:00 pm

merempit yer...hehe. So how did the first interview go? :)

1/21/2014 03:50:00 pm

Good Luck for ur interview... Nasib pak supir aka en barney ade ye... ^__^

1/21/2014 05:20:00 pm

alhamdulillah dah selesai interview..

1/21/2014 06:09:00 pm

All the best untuk 2nd interview..moga dipermudahkan..

1/21/2014 08:01:00 pm

Eh?blh pulak tajuk gan entry lain sekali.hahaha..ok ke interview ye?

1/21/2014 10:51:00 pm

gud luck yoww :)

1/22/2014 01:15:00 am

heeee bestnyaa ada hero hihihihi

1/24/2014 11:45:00 am

Hahah, towk mesti excited nak publish.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...