01/01/2014

Hello January, Hello 2014!

Sebelum kita ke point utama, I nak ambik kesempatan kejap untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru buat uolls semua. So, macam mana tahun baru uolls? Good? Atau biasa-biasa je? Anyway, tahun baru, bulan baru dan bloglist pun haruslah baru. Ada certain blogger siap buat segmen lagi untuk bloglist tahun baru ni. I pula macam biasa, bloglist adalah berdasar carta pengomen tegar. Cuma bulan ni, ada tambahan sikit lah, bukan 25 macam biasa. Top 25 Carta Pengomen Tegar Bulan Disember tetap ada cuma I masukkan sekali Top 25 Carta Pengomen Tegar 2013 dalam bloglist tu jugak sebagai tanda penghargaan buat uolls yang tak jemu-jemu singgah dan meninggalkan komen. 

Carta Pengomen Tegar bulan Disember

I tengok bulan ni ramai muka-muka baru. Pengomen paling banyak pun muka baru jugak. Tahniah dan terima kasih diucapkan buat semua. 



Nama diberi Affy Afiqah. Kalau nak tau lebih lanjut tentang tuan punya badan boleh baca SINI. Rasanya I baru kenal Blogger Ika dalam sebulan dua ni. Sebabnya, Blogger Ika ada mention yang dia pun baru aktif blogging juga sebenarnya. Yang I perasan kalau Blogger Ika singgah, komen yang ditinggalkan mesti panjang-panjang. Panjang lebar penerangannya. Nak baca pun seronok je. Jadi kalau uolls belum berkenalan lagi dengan Blogger Ika, boleh lah klik gambar header di atas ya.

Dan senarai Top 5 Carta Pengomen Tegar bagi bulan terakhir dalam tahun 2013 adalah seperti berikut. Ehem.


Bloglist dah pun dikemaskini. Mana yang tak tersenarai dalam Top 25 Carta Pengomen Tegar bulan Disember tapi tersenarai dalam Top 25 Carta Pengomen Tegar tahun 2013 jangan risau, uolls pun ada jugak. Boleh rujuk senarai di bawah ini.

Carta Pengomen Tegar tahun 2013

Untuk Top 3 Carta Pengomen Tegar tahun 2013, ada sesuatu yang nak diberikan. Alamat tak bertukar kan? Kalau ada perubahan alamat boleh tinggalkan alamat yang baru di ruangan komen (jangan risau, takkan publish komen tersebut)

Akhir sekali, I nak ucapkan banyak-banyak terima kasih buat yang sudi singgah, sudi komen dan tak lupa buat blogger-blogger yang setia bersama sepanjang tahun 2013. Diharapkan perkenalan dan persahabatan di alam maya ini suatu hari nanti akan berubah ke aras yang lebih tinggi, perkenalan di alam nyata pulak. Dan tak lupa, semoga tahun baru ini menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya buat kita semua. Bukan tahun je yang jadi lebih baik, tapi diri kita jugak. Dan akhir kata, selamat tahun baru semua!

p/s : mulakan tahun baru dengan menerima kunjungan En. Gastrik. Syabas!

50 comments

1/01/2014 08:39:00 pm

Selamat tahun baru juga! Pasal en gastrik datang melawat too, nie mesty kes x jage makan. Hehehehe..

1/01/2014 08:48:00 pm

wah tahniah lah buat semua pengomen tegar especially yang top 3 tu hehehe

1/01/2014 08:51:00 pm

Selamat Tahun Baru dear :)

1/01/2014 08:52:00 pm

makin lama makin rendah sally ...huhu

1/01/2014 09:03:00 pm

@Nur Atiqah Mohd Zaki

lupa dinner punya pasal.. adoyai..

1/01/2014 09:04:00 pm

@Dzureen Darwis

hehehe.. :D

1/01/2014 09:04:00 pm

@sha dhira

selamat tahun baru juga :D

1/01/2014 09:04:00 pm

@sha dhira

selamat tahun baru juga :D

1/01/2014 09:04:00 pm

@Sally Samsaiman

takpe, janji ada.. hehe

1/01/2014 09:48:00 pm

yayyy.. tersenarai jugak walaupun asyik tenggelam timbul.. kekeke..

1/01/2014 09:53:00 pm

Selamat Tahun Baru! ;D hee

1/01/2014 10:16:00 pm

@Chic Na

tahniah cikna tenggelam timbul.. haha.. jgn marah cikna, gurau je.. :P

1/01/2014 10:16:00 pm

@Sally Yatiey

selamat tahun baru lagi sekali! hehe

1/01/2014 10:53:00 pm

alorhhh kite takde kat bloglist :(

1/01/2014 10:59:00 pm

heheh top 5 tu. :P :P

#selamat tahun baru dear :)

1/01/2014 11:05:00 pm

happy new year !

1/01/2014 11:16:00 pm

tahniah kpd mereka yg hebat2 :)

1/02/2014 12:38:00 am

Happy new year!
http://sherrylicious7.blogspot.com

1/02/2014 01:13:00 am

yeayyy dah boleh komen setelah berkali kali sis refresh :)

1/02/2014 01:14:00 am

alahai jauhnya sis ketinggalan untuk bulan disember ni. Nak nangis jap...sobs sobs.

Nasib baik untuk sepanjang tahun tu dapat juga selitkan diri di tempat ketiga kalau tak sis majok bawa diri :P

1/02/2014 02:37:00 am

assalamualaikum..aisya :)

baik betul aisya..ingat pd kawan2...sob..sob..

selamat tahun baru 2014..aisya..bila nk kawen? hehe

1/02/2014 04:35:00 am

selamat tahun baru aisya.. semoga terus bersemangat.. :D

1/02/2014 08:56:00 am

yeayy nm I ada jgk..haha:P

1/02/2014 09:30:00 am

tahniah all..cik nor dah jatuh trus..haha

1/02/2014 12:00:00 pm

Tahniah top 3..slmt thn baru aisya..

1/02/2014 12:16:00 pm

ada muke baru ye..hehe
rajin le mai sbb cik aisya pon rajin lawat kiterrr..heeee =D

1/02/2014 01:02:00 pm

Selamat tahun baru..mungkin lain kali nama saya akan berada bersama mereka di atas..hehehe...klik tabung inti sini..hehehe

Regards,
-Strider-

1/02/2014 03:28:00 pm

ahahahaha entri panjang lebar, komen pun panjang lebar kan..haish... T_T
apa pun terima kasih ya aisya :) semoga aisya terus gigih berblogging...suka baca blog aisya...

tahniah juga buat yang lain...selamat tahun baru :)

1/02/2014 06:31:00 pm

ehh ehh akak ke top 3 tu?? hehhehe

1/02/2014 10:50:00 pm

@Detective Fiqa

takpe cuba lagi utk bulan ini. :)

1/02/2014 10:50:00 pm

@asha hana

tahniah! :D

selamat tahun baru juga :)

1/02/2014 10:50:00 pm

@Elvy Nellysha

happy new year jugak :)

1/02/2014 10:50:00 pm

@Sop

:D :D

1/02/2014 10:51:00 pm

@sHeRrY

happy new year to you too :D

1/02/2014 10:52:00 pm

@puteri kasih

alaaa. hehe.. jgn la merajuk.. tu la sis, lama sgt cuti.. sobs..

1/02/2014 10:52:00 pm

@Ayie Abas

alamak... soklan cepumas.. larikkkk..
haha!

1/02/2014 10:52:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

kak aiza juga.. semoga terus sukses berblog. hehe

1/02/2014 10:53:00 pm

@Mime MF

yeayyyy.. hehe

1/02/2014 10:53:00 pm

@Normi Nieza

ciknor bz sgt.. kalah yb.. hehe

1/02/2014 10:53:00 pm

@atien zuraidah

selamat tahun baru juga kak. :)

1/02/2014 10:54:00 pm

@Cik Yaya

terima kasih cik yaya! hehe

1/02/2014 10:54:00 pm

@Azlan Strider

mane tau bulan depan tersenarai jugak.. :)

1/02/2014 10:55:00 pm

@Affy Afiqah

suka baca komen panjang2.. rasa mcm dihargai pun ada.. cewah.. hehe
terima kasihhhh.. biarpun byknye entri merapu merepek je. haha!

1/02/2014 10:55:00 pm

@azizah :)

cuba gosok mata, nampak nama akak lagi tak? hehehe

1/02/2014 10:59:00 pm

bila tgk carta pengomen disember, kecewa kejap sbb x tersenarai. nsb baek dlm pengomen tahunan ada nama. hehehe...

1/02/2014 11:32:00 pm

Selamat tahun baru

1/03/2014 09:27:00 pm

@aswadz

haha.. nasib baik ada ye.. hehe..

1/03/2014 09:27:00 pm

@Isabel Diaz

slmt thun baru sekali lagi. hehe

1/04/2014 06:59:00 pm

Assalamualaikum.

Thank you aisya..sebab rajin update blog ni,hehehe

Terima kasih juga sebab singgah ke blog lana..rasanya, bermula tahun 2013 la, kerap berbalas kunjung.

Semoga ditahun 2014 ni, ada perkara yg lebih baik menanti.. ^_^ Ameen..

1/04/2014 10:46:00 pm

@Tinta Lana

rasanya lah.. mula tahun 2013 agak rajin jugak singgah menyinggah.. hehe..

amin! :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...