09/01/2014

Spontaneous Thursday : Putih itu Kosong

Dia buka.
Dia baca.
Dan dia tak kata apa.

Bicara saja pada kertas kosong. 
Bicara saja pada dinding putih.
Kosong dan putih.
Tiada balasan.
Tiada jawapan. 

Sekadar gambar hiasan
(Ehsan pakcik Google)

p/s : I nak promote blog uolls ni. Senang je, cuma perlu isikan tempat kosong dalam entri INI. Hiks

26 comments

1/09/2014 08:27:00 am

selalu dgr putih itu bersih..skrg putih itu kosong..emm boleh jadi..

1/09/2014 09:49:00 am

yang putih kosong tu corakkan dengan pelbagai warna suapaya hidup lebih ceria :)

1/09/2014 09:58:00 am

Gambar ya kacak ;)

1/09/2014 10:41:00 am

nice nice entry..:)

1/09/2014 10:43:00 am

sabar ye.istigfar banyak2.

1/09/2014 11:55:00 am

cakap dengan kertas???

1/09/2014 04:51:00 pm

Singgah ctowk. Heheh.

1/09/2014 09:15:00 pm

mendalam maksudnya.. puas akak berfikir.. hehe..

1/09/2014 09:38:00 pm

@Mime MF
samakan warna putih itu dengan kosong. jadi apa maksudnya? hehe

1/09/2014 09:39:00 pm

@Azhafizah Md Nor
yup betulllll! hehe

1/09/2014 09:39:00 pm

@Sally Yatiey
kannnn..
kmk suka juak nangga gmbr ya. unik jak rupa nak.. hehe

1/09/2014 09:39:00 pm

@Normi Nieza
tq cik nor :D

1/09/2014 09:40:00 pm

@Cik Puan Rara
akak dah salah tafsir ni. hehe

1/09/2014 09:40:00 pm

@Cik Yaya
cuba cik yaya buat.. hehe

1/09/2014 09:40:00 pm

@Isabel Diaz
hehehehe
makseh :D

1/09/2014 09:41:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
hmmm.. mcm mana nak explain eh.. pendek cerita dlm erti kata lain.. "bercakap dgn tunggul"
:D

1/10/2014 08:05:00 am

ada jenis orang macam ni, kita laa menunggu penjelasan dia, tapi dia buat selamba badak je...pelik...tapi itu laa manusia, macam2 ragam...

1/10/2014 02:16:00 pm

best tau bila kosong, kita boleh buat design sendiri...hehe :)

1/10/2014 04:07:00 pm

heheh nt hana try cari jawapan. :D

1/10/2014 10:40:00 pm

cikna tak faham la aisya.. dalam sangat bahasa tu.. hehe..

1/10/2014 10:52:00 pm

@Affy Afiqah
geram kan Ika.. Mcm cakap dengan dinding. Itu lah dinding kosong. tak ada tulisan. Jadi kita pun tak tau apa jawapan dia. Tak boleh cakap? Boleh tulis atas kertas. Hulur semula kertas tapi putih dan kosong, takde balasan. Sabar je lah

1/10/2014 10:52:00 pm

@puteri kasih
kalau dalam konteks dinding dan kertas kosong yang sebenarnya. hehe

1/10/2014 10:52:00 pm

@asha hana
hana nak cari jawapan ape tu? hehe

1/10/2014 10:53:00 pm

@Chic Na
ade sy explain kt komen utk Blogger Affy Afiqah.. tu la maksud dia. hehe

1/11/2014 09:25:00 pm

macam cakap dengan tunggul je.. hahaha

1/11/2014 10:38:00 pm

@azizah :)
geram dgn org2 mcm ni.. grrr.. sabar je lah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...