09/01/2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014


Tetiba rajin  join segmen tengahari buta. Cepat-cepat sebab tarikh tutupnya pukul 6 petang ini. Tapi mungkin dilanjutkan sekiranya mendapat sambutan yang hangat. Jadi mana yang free tu cepat-cepat lah join. So boleh lah rakan-rakan blogger lain yang masih sibuk lagi buat masa sekarang ni join jugak kemudian. 

Oh lupa, Mak Dara suruh cerita sikit tentang blog. I ni kalau bercerita kejap lagi panjang pulak entrinya. Tapi cerita tu isinya sikit je yang menjawab soalan. Merapu merepek je yang lebih. Tengok, ini pun masih lagi belum menjawab soalan. 

Blog ni lebih kurang samalah dengan blog Mak Dara. Blog meroyan merapu merepek, semua ada. Rojak senang kata, complete semua bahan-bahan. I rasa kalau uolls cari macam mana nak buat kerepek dalam blog ni pun uolls akan jumpa. See, merepek lagi. Cuma kadang-kadang I risau jugak bila I banyak share pasal kucing (Cik TengTeng dan Abang E'el), nanti orang ingatkan tuan punya blog ni seekor kucing pulak. Tapi kalau uolls nak tau lebih lanjut so-called history blog ni uolls boleh baca SINI. Dan untuk meyakinkan lagi dan mengesahkan bahawasanya I ni seorang manusia. Bukannya robot. Jangan risau, uolls pun tak perlu nak verify segala bagai dan tak payah nak prove kat I yang uolls ni pun bukan robot. Eh. Tengok! I dah cakap entri panjang mana pun, melencong je yang lebih.

Tapi kan, I selalu sangat failed bab-bab verification code ni. Ini yang membuatkan I terfikir. Adakah I ni sememangnya robot? 

p/s : I nak promote blog uolls ni. Senang je, cuma perlu isikan tempat kosong dalam entri INI. Hiks

55 comments

1/09/2014 01:12:00 pm

Wohohohoho....aku target cecah 3juta je 2014..

1/09/2014 01:13:00 pm

terima kasih sebb sudi join segmen meroyan Mak dara ni yer.. semoga trafik masyukkkk ke blog ini insyaa allah ;)

1/09/2014 01:38:00 pm

selamat bersegmen ye. rasanya tak sempat join kot. sebb kejar dateline kerja kat opis. hehe

1/09/2014 01:39:00 pm

hye..dtg dr segmen sama :)
http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 02:34:00 pm

kami pon da join jugak
~pn supik~

1/09/2014 02:39:00 pm

Selamat bersegmen ;)

1/09/2014 03:14:00 pm

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 03:35:00 pm

dari segmen mak dara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 03:49:00 pm

blog awk xde orang komen ke?? nti rajin la singgah blog orang tau supaya ramai komen nti

1/09/2014 04:03:00 pm

wahhh..followers dah ramai...dah sah² trafik mencanak² naik...hehehe...

dtg dari segmen yg sama...selamat berkenalan...

1/09/2014 04:13:00 pm

@farid laham

blog biasa2 je. tak ramai yg sudi nk komen.. nk blogwalking selalu pun jam masa dah dibahagikan dengan benda2 lain. Lainlah kalau memang 24/7 hadap blog sepanjang masa. hehehe

1/09/2014 04:14:00 pm

@Eza Ridzwan

biasa2 je lah.. trafik pun tak byk mana.. hehe

terima kasih dan selamat berkenalan. :)

1/09/2014 04:20:00 pm

@Liza Licha
takpe. insyaAllah akan dilanjutkan due date tu nanti. kalau mendapat sambutan. :)

1/09/2014 04:20:00 pm

@adzairdawati makdara

insyaAllah.. terima kasih kembali MD. :D

1/09/2014 04:24:00 pm

Assalamualaikum..
Salam Ukhwah Fillah ..
BW Sini Dari Segmen Yang Sama
FOLLOW U
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sila follow blog saya! ambik ko straight binti forward!muahh!!
http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 04:45:00 pm

DTg dari zegmen mak dara.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 04:50:00 pm

Best eh. Mowk mewk join jwak.

1/09/2014 05:23:00 pm

Yb melawat kawasan...dengan harapan traffic mencanak naik 10 juta..hahaha

1/09/2014 05:51:00 pm

selamat menaikkan trafik blog... semoga terus berblogging dengan jayanya
:D

1/09/2014 07:54:00 pm

datang singgah dari segmen yang sama..
follow done.
nuffnang click also done.
selamat bersegmen. :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 08:35:00 pm

All the best aisya

1/09/2014 08:58:00 pm

Moga dapat banyak kenalan melalui segmen ni.

1/09/2014 09:01:00 pm

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/09/2014 09:12:00 pm

selamat bersegmen aisya.. :D

1/09/2014 10:55:00 pm

@saya tak tipu!!nina the mummy

hahahaha!
tunggu yeeee...

1/09/2014 10:55:00 pm

@Dyah

hahaha.. amin! hehe

1/09/2014 10:56:00 pm

@yang baik Ishak

terima kasih. anda juga. :)

1/10/2014 07:49:00 am

hahaha rasanya u ni half human half robot? Huhuhu...biasa lettew salah verification. Normal ehehe

Datang sini ikut segmen yang sama :)
http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 08:04:00 am

orang rabun memang ada problem part verification miahahaha, ika pun sama T_T

apa pun, selamat bersegmen aisya, semoga berjaya..

1/10/2014 08:27:00 am

Hi,

Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

http://www.lizrohaizat.com

1/10/2014 08:54:00 am

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

1/10/2014 09:50:00 am

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

1/10/2014 10:12:00 am

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 10:26:00 am

salam... mia datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 11:54:00 am

terjah dari segmen sama www.phat.my tq

1/10/2014 02:13:00 pm

good luck menaikkan trafik blog :) part suka melencong tulah yang sis suka baca entri kat sini..hehehe :)

1/10/2014 03:02:00 pm

Assalamualaikum.. salam perkenalan.. singgah sini dari segmen MD :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 04:05:00 pm

best of luck dear :)

1/10/2014 04:24:00 pm

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

1/10/2014 06:42:00 pm

dari segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Done follow...:)

1/10/2014 09:57:00 pm

Datang menjalinkan ukhwah….

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 10:40:00 pm

Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/10/2014 10:49:00 pm

selamat menjoinkan diri.. :)

1/10/2014 11:06:00 pm

@Si Tracey

oh my.. perlu jumpa Doctor ni. takut mutant pulak. hahaha

1/10/2014 11:07:00 pm

@Affy Afiqah
geram jugak kadang2. haha

1/10/2014 11:08:00 pm

@puteri kasih

hahahaha.. adoiii.. XD
terima kasih kakak cantik!

1/10/2014 11:57:00 pm

Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

1/11/2014 12:45:00 am

Assalamualaikum..Abak datang singgah...
rupanya da Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/11/2014 02:34:00 am

Assalamualaikum...
Datang dari segmen yang sama.
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

1/11/2014 05:42:00 pm

sekali lagi singgah di sini dari segmen yang sama... :D

1/11/2014 09:20:00 pm

salam ukhuwah dgn blogger lain aisya..hehe

1/13/2014 01:47:00 pm

Salam blogging :)

http://popheart-tihaazmi.blogspot.com/

1/21/2014 07:03:00 pm

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Assalamualaikum, Salam perkenalan

Saya dari Segmen yang sama, Harap sudi singgah blog saya http://hasheenabeevi.blogspot.com/2014/04/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...