13/01/2014

Royal Cats

Jangan main-main, kucing pun ada juga yang berketurunan diraja tau. Namun yang demikian, semua itu hanyalah di atas lukisan saja. Lukisan yang dihasilkan oleh seorang artist bernama Eldar Zakirov. Kalau yang betul-betul tu tak sure lah. Nanti I tanya Cik TengTeng siapa raja segala kucing. Eh. 







I suka gambar yang last. Nampak macho dan berwibawa. Melting oh! Tengok gambar-gambar ni sambil dengar lagu Royal nyanyian Lorde, penyanyi New Zealand yang baru berusia 18 tahun. Cuba imagine kucing pulak yang nyanyi lagu tu. Mesti comel! Hiks

Royals - Lorde


sumber : INI

38 comments

1/13/2014 08:20:00 pm

tak keluar gambar pun aisya? huhuhu

1/13/2014 08:44:00 pm

Gambar 2nd, 3rd and 4th nangga benda merah jak. Huhuh..

1/13/2014 09:11:00 pm

eh kak aisya,
nape qila takleh tengok gambar tu
;(

1/13/2014 09:43:00 pm

kreatif betul la pelukis tu hehe..
maybe sebab dia minat sangat dengan kucing kot

1/13/2014 09:53:00 pm

gambar tak keluar aisya.. semua gambar keluar perkataan "hotlink not allowed'..

1/13/2014 10:04:00 pm

@azizah :)
knpe eh? huhuhu

1/13/2014 10:05:00 pm

@superVEE
sebab pusak ya hitam, baju nya pulak merah terang. ne sik nampak baju ajak. hehehe

1/13/2014 10:05:00 pm

@Akeyla Azmi
knape ehh? huhu
td dah edit balik part gambar dlm entri tu... huhu..

1/13/2014 10:06:00 pm

@ezyra daniel
hehe.. mungkin lah.. tp nmpak smart pulak. hehe

1/13/2014 10:06:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
pelik ni kak aiza.. huhu.. ade yg boleh tengok.. ade yg tak boleh plak.. 1st time plak jadi mcm ni.. huhu.. tp sy tgk okay je. huhu

1/13/2014 10:16:00 pm

Huuuuhuhuhuhu King of Cat

1/14/2014 09:42:00 am

Kacak lukisan ya.. :)

1/14/2014 11:03:00 am

Salam.

Ini bagi kucing tino nengok, mau semua cair,hik3, hencem2 belako :D

1/14/2014 11:51:00 am

Hensem pe cat tu,yg pakai serban tu je seramm hahaa

1/14/2014 01:29:00 pm

dah boleh tengok dah :D hehehhe
<33333
sangat kucing hahahaha

1/14/2014 03:29:00 pm

fuyo..sangat bergaya..
cer cik teng teng pun bju cenggitu..cik aisya blikn la 1..hehe
*jgn lupa buh crown sekali ^o^*

1/14/2014 05:30:00 pm

comel jer hehee..

1/14/2014 06:14:00 pm

mungkin kucing2 nie dibela oleh keluarga diraja kot.. huhu

1/14/2014 09:14:00 pm

ika pun suka gambar last tu aisya...macho je kucing putih pakai suit merah hewhewhew...gerammmm tengok...selamat gambar...bukan kucing betul yang pakai gitu..hoho

1/14/2014 09:14:00 pm

wah, comel-comel. cantik mereka dipotretkan sebegitu

1/14/2014 10:18:00 pm

@Yana Nana

hehehe.. tau takpe

1/14/2014 10:18:00 pm

@Sally Yatiey
kan, mcm real jak. hehe

1/14/2014 10:20:00 pm

@Tinta Lana
wslm.
jgn kata kucing. manusia pun cair ni ha.
hahahah

1/14/2014 10:20:00 pm

@atien zuraidah
itu lah kak.. hensem2 belaka. hehe.
cuma yg gelap tu agak kurang cerah sikit gambarnya. hehe

1/14/2014 10:21:00 pm

comelnya cat2 tu.. )

1/14/2014 10:21:00 pm

@Akeyla Azmi
sangat kucing? hehe

1/14/2014 10:22:00 pm

@Cik Yaya
cik teng2 perempuan takleh bg baju2 cmni.. hehe. kena cari baju2 kembang yg zaman victoria tu. haha

1/14/2014 10:23:00 pm

@Shida Radzuan
kannn.. geram je tengok. hehe

1/14/2014 10:23:00 pm

@Hafiza AizZawa
mungkin. kalau ini bukan lukisan semata2. hehe

1/14/2014 10:24:00 pm

@Affy Afiqah
kalau kucing betul mmg dah gigit2 dah dia sebab geram. haha

1/14/2014 10:24:00 pm

@sha my heart
nampak smart je. :D

1/14/2014 10:34:00 pm

ada jugak ke raja kucing.. tp bila pakai smart camtu nampak berkaliber sungguh.. hihi..

1/14/2014 10:59:00 pm

@Sya Mimie
tau takpe. :D

1/14/2014 10:59:00 pm

@Chic Na
kan cikna.. melting! hahaha

1/15/2014 05:04:00 pm

Kedak manusia jark.

1/15/2014 10:51:00 pm

@Isabel Diaz
kan. handsome eh. haha

1/16/2014 12:16:00 pm

yang last tu nmpk hemsemmm~ hehe

1/17/2014 12:11:00 am

@Mime MF
kannnn. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...