17/01/2014

Blognovela Part II : Episod 3

Sebelum I terbang ke KL weekend ni untuk interview minggu depan, ada baiknya I settle kan blognovela dulu. Cuma mana yang sempat je lah. Tapi sebelum tu, kita tengok dulu blognovela part II episod yang sebelumnya.


Episod kali ini akan menampilkan dua orang blogger comel. Seorang dengan jawapan terpantas dan seorang lagi dengan jawapan yang terbanyak. Tahniah dan terima kasih sekali lagi diucapkan. 



Antara rakan blogger yang I dah kenal lama. Dah bertahun jugak, mungkin dalam 3 tahun. Tinggal di kawasan perumahan yang sama dengan I tapi sampai sekarang tak pernah bersua muka. InsyaAllah, one day kelak bertemu juak kita duak owh. Hehe. Akan berumur 20 tahun pada April 2014 nanti. Muda-muda remaja lagi tu. Kalau uolls nak berkenalan dengan Blogger Sally Yatiey, boleh lah klik banner di atas. Boleh follow twitter dan add friend di Facebook. 


Blog simple dan secantik tuannya. Tengok header pun simple je. Background warna putih dan diwarnakan dengan warna merah jambu sikit. Cuma macam agak susah sikit nak tengok balik entri-entri lama. Lebih mudah untuk pengunjung kalau letak archive. 



Adik comel yang I kenal baru-baru ni jugak. Aqilah Azmi yang sangat comel dan sangat adorable! Jujur, suka sangat dengan personaliti Blogger Qila, rasa betul-betul macam rainbow. Penuh dengan warna-warni. Comel lah! Colourful dan cheerful. Suka suka suka! Hiks.


Blog pun haruslah comel seperti tuannya bukan. Pelangi-pelangi lagi. Cuma link colour tu macam tak nampak sangat lah. Tak sure lah kalau orang lain tengok jelas atau tak. Visited colour tu okay dah. Jelas je. Yang link rainbow tu pun okay jugak. Cuma yang soft blue tu nampak macam kurang jelas pulak. 

Dua dah selesai, ada dua belas lagi. Uolls boleh lah terjah dan berkenalan dengan Blogger Sally Yatiey dan Blogger Qila. Lagi dua belas, kena tunggu episod seterusnya pulak ya. 

p/s : hopefully sempat settle kan 3 episod sebelum I cuti blogging buat sementara. 

37 comments

1/17/2014 08:55:00 am

blog novella ek... good idea ;)

1/17/2014 09:03:00 am

kenal blogger sally..dulu ada jugaklah BW blog dia..tapi since akak kurang aktif ni..lama dah tak singgah blog dia..

1/17/2014 09:07:00 am

wahhh pegi KL untuk interview? Hehe goodluckkk :D

1/17/2014 11:27:00 am

ada blognovela...punya lama tak berjln2..hadoi...

1/17/2014 12:25:00 pm

salam...

kite kenal cik sally..eh cam kenal sgt pla..kenal lam blog la..heee owh tgl 1kwsn perumahan ye..awat xjmp lagi..?mne tau leh 'kamceng' nti leh g jln sesama selalu..hehe eh ttbe pla ;p

1/17/2014 01:57:00 pm

bagus ni...boleh jenjalan nnti..

1/17/2014 02:37:00 pm

wuiyohh kak qilah bebeh kena review, hehehe :D tahniah utk mereka berdua!

1/17/2014 02:45:00 pm

dah lama tak terjah blog orang lain :) hehe

1/17/2014 05:17:00 pm

nak terjahhhh..hehe

1/17/2014 06:53:00 pm

tahniah :)

1/17/2014 07:37:00 pm

terjahhh

1/17/2014 07:56:00 pm

tahniah buat mereka yg mmg comel.. >_<

1/17/2014 08:07:00 pm

rumah satu taman lagi tp xpernah jumpa.. kekeke..

1/17/2014 08:27:00 pm

Awww T_T
thank u so much kak aisya.
qila pun dah nak post dah ni pasal u heheheh
sorrry lambat <3333

1/17/2014 09:36:00 pm

Awww.. Tq Kak ^_^

1/17/2014 09:45:00 pm

@Zamani Abe
hehe. tq. :)

1/17/2014 09:45:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
boleh lah akak singgah2 blog Sally lepas ni. :)

1/17/2014 09:46:00 pm

@Trish Natasha
tq dear! :)

1/17/2014 09:47:00 pm

@Aishah Jahirah
baru tamat last weekend. baru sempat nk start promote pemenang. hehe

1/17/2014 09:52:00 pm

@Cik Yaya
tu lah kan. hehe. tak pernah terfikir pun nak berjumpa ke apa. adoii. haha

1/17/2014 09:53:00 pm

@Sya Nadia
sila2. hehe

1/17/2014 09:53:00 pm

@Mazni Munawar
sifu doodle mazni kan. hehe

1/17/2014 09:53:00 pm

@Haruno Hana 하나
time cuti ni boleh lah g terjah mereka plak hana. :)

1/17/2014 09:54:00 pm

@Cik Mun
silakan. hehe

1/17/2014 09:54:00 pm

@syiela
terima kasih bg pihak. :)

1/17/2014 09:54:00 pm

@azizah :)
jom. hehe

1/17/2014 09:54:00 pm

@Hafiza AizZawa
mereka mmg comel! hehe

1/17/2014 09:55:00 pm

@Chic Na
itu lah cikna. hehe. takde jauh mana pun. hehe

1/17/2014 09:55:00 pm

@Akeyla Azmi
sama2. hehe

1/17/2014 09:55:00 pm

@Sally Yatiey
sama2. hehehe

1/18/2014 08:38:00 am

Cutenye header. Heheh.

1/18/2014 12:51:00 pm

dua-dua akak kenal.. tahniah kepada kedua-duanya.. :D

1/18/2014 08:31:00 pm

Kenal both of them. Hihik. Best ehhh tinggal dekat area sama. Kenak sik btemu kohh.. Haha.

1/19/2014 10:55:00 am

salam aisya, mama sendiri terlepas ke segmen novela ni.. ermm.. 3 hari kot mama takde kat sini..

1/19/2014 03:26:00 pm

Oo .sally tu setaman ke gan aisya..slalu gak dia dtg blog ayut...

1/19/2014 04:08:00 pm

blog sally tu memang selalu sis singgah tapi rasanya blog Aqilah belum lagi kot. Nanti sis terjah

p/s good luck untuk interview adik manis :)

1/21/2014 08:20:00 am

dua2 ika memang follow ihiks :))

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...