12/01/2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

31 comments

1/12/2014 03:25:00 pm

Selamat bersegmen ;D

1/12/2014 03:29:00 pm

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu...semoga berjaya..

1/12/2014 04:09:00 pm

selamat bersegmen :D

1/12/2014 06:08:00 pm

slmt bersegmen....;)

1/12/2014 06:26:00 pm

selamat bersegmen

1/12/2014 06:51:00 pm

Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

Segmen jalan-jalan cari kawan

1/12/2014 07:16:00 pm

hana dr segmen yang sama. gud luck :)

1/12/2014 09:47:00 pm

jom jalan-jalan cari kawan sambil cari makan..lapar ni..hehe

1/12/2014 11:02:00 pm

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/13/2014 09:27:00 am

selamat bersegmen aisya.. insya-Sllah nak join juga nanti.. :D

1/13/2014 10:00:00 am

Good Luck..

1/13/2014 10:55:00 am

Fiza dtg dr segmne yg sama... slmt bersegmen..

1/14/2014 04:45:00 pm

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

1/14/2014 09:35:00 pm

selamat bersegmen aisya... :)

1/15/2014 05:06:00 pm

Selamat bersegmen

1/17/2014 05:48:00 pm

Datang dari segmen yg sama :') http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/17/2014 08:05:00 pm

Hai. singgah dari segmen yang sama :)

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

1/20/2014 04:45:00 pm

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/20/2014 10:24:00 pm

bw dari segmen sally :)
http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/21/2014 08:38:00 am

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/21/2014 02:49:00 pm

salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/21/2014 05:41:00 pm

Dari segmen yang sama.

1/21/2014 10:20:00 pm

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

1/22/2014 01:13:00 am

jalan-jalan dari segmen yang sama, Already follow sini, :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/23/2014 01:16:00 pm

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

1/23/2014 02:24:00 pm

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

1/23/2014 05:19:00 pm

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/24/2014 01:06:00 pm

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/24/2014 06:37:00 pm

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

1/28/2014 04:03:00 pm

Hi …
Jalan-jalan sini dari Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan…
Meh melawat kat sini jugak ... KISAH HIDUP KU

2/03/2014 02:16:00 pm

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...