03/01/2014

Rexylla FB Page Launching Giveaway


Ni nak khabarkan pada uolls semua. Actually saja lah nak jemput uolls join GA yang dianjurkan oleh salah seorang rakan blogger dan wife beliau bersempena FB Page Rexylla yang baru saja dirasmikan katanya. 

Apa sebenarnya Rexylla tu? Macam yang I pernah bagitau tuan tanah dulu, sekali pandang ingatkan Rexona. Tapi Rexylla ini mesti hasil dari gabungan Rex dan Vanilla. Kan kan kan? Siapa yang suka shopping online tu, ringan-ringankan lah jari untuk terjah blog (SINI) atau FB (SINI) Rexylla. 

Hampir terlupa satu syarat lagi tu. Soal pakaian pula, I sebenarnya tak kuasa nak follow trend-trend sekarang ni plus I bukan gemar sangat pun shopping baju. Sebab tu almari baju kat rumah ni penuh dengan novel sebab bajunya kurang. Almari baju tapi letak novel, tak pernah dibuat orangKalau uolls tanya I, apa yang tengah 'in' sekarang ni? Terkebil-kebil biji mata tak reti nak jawab. Sebab tu kalau keluar ke mana-mana I selesa dengan jeans dan t-shirt atau blouse yang biasa-biasa je. Sebab tu juga kalau member ajak keluar teman diorang shopping baju boleh tarik nafas lega sikit. I takkan membeli bila I rasa baju I still banyak lagi. Tak kisah lah outdated ke, janji boleh pakai lagi dan I pun selesa. Tapi tolong jangan ajak I shopping kasut. Silap haribulan, kasut lagi banyak dari baju.  

Tag blogger-blogger kesayangan hamba


Tarikh Tutup : 1 Mac 2014

32 comments

1/03/2014 05:59:00 pm

mekaseh join. btw, cik vanilla baru je letak widget follower dia.

1/03/2014 06:13:00 pm

all d bez buat ktk
sama la..kmk pun jenis simple jak..xda gilak ekot fesyen semasa
kata org 'sukati mesen' hahaha

1/03/2014 06:35:00 pm

shopping kasut jom. hahaa

1/03/2014 07:54:00 pm

Tq tag ;) Insyaallah, akan join ;D

1/03/2014 07:58:00 pm

in sha ALLAH kalau hana free hana join. best of luck :)

1/03/2014 09:08:00 pm

@aswadz

cari jugak tadi.. dah follow dah. hehe

1/03/2014 09:08:00 pm

@Yumida Huda

bena kata ktk.. nang suka hati mesen jak.. janji nya sik kedak kek lapis mcm2 kaler udah. haha!

1/03/2014 09:09:00 pm

@syuk shusuke

on. janji syuk belanja. haha!

1/03/2014 09:09:00 pm

@Sally Yatiey

hehe.. okay.. :)

1/03/2014 09:09:00 pm

@asha hana

thanks hana. :D

1/03/2014 10:37:00 pm

goodluckk hehehe

1/03/2014 10:47:00 pm

gudluck aisya!

1/04/2014 12:38:00 am

akak pula kalau bab fesyen ni selalu outdated, hihi.. terima kasih tag akak.. all the best aisya.. :D

1/04/2014 01:41:00 am

part baju tu kita sama, tapi part kasut tu, sis beli kasut bila dah terdesak kena beli kalau tak selagi kasut tu leh guna, sis pakai je..hehehe

tapi kalau ajak sis shopping novel..anytime hehehe :)

1/04/2014 08:58:00 am

Akak mmg x ikut sgt fesyen2 ni sama mcm aisya jeans,t shirt or blouse..tp kalau da bli bju x mau stop..huhu kalau online ni lg la,main transfer je,tau2 duit abis. Wah..minat beli kasut ye..nnt buat entry psl kasut yg byk tu ye..hihii

1/04/2014 04:37:00 pm

Good luck Aisya..^^

1/04/2014 07:17:00 pm

huhuhuh :D
Qila pun pakai t-shirt jah takpakai hijabista hihi

1/04/2014 07:17:00 pm

kasut omg T_T
nak gakk shoping kasut huhuhu

1/04/2014 07:54:00 pm

good luck :)

1/04/2014 10:30:00 pm

@Detective Fiqa

thnks DF :D

1/04/2014 10:30:00 pm

@azizah :)

tq2 :D

1/04/2014 10:31:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

tq kak..

itu lah kak.. malas nak hirau sgt.. janji selesa dan elok utk dipakai.

1/04/2014 10:31:00 pm

@puteri kasih

ha, shopping novel lagi satu.. rambang mataaaa!

1/04/2014 10:32:00 pm

@atien zuraidah

mcm ade jugak 4-5 entri pasal kasut rasanya.. tapi nak buat entri kasut sy saja takleh lah.. sebab byk tinggalkan kt semenanjung.. kt rumah ni tak pakai sgt. jarang keluar jugak. hehe

1/04/2014 10:33:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

tq kak lily. :D

1/04/2014 10:33:00 pm

@Akeyla Azmi

malas nk follow trend2 skrg lg pun mcm bungkus sana bungkus sini. rimas. haha

jom shopping kasut!

1/04/2014 10:33:00 pm

@Mime MF

thnks dear.. :D

1/06/2014 02:59:00 pm

wahh lame tarikh ttp tu...
apepun gud luck cik aisya ^,^

1/09/2014 02:15:00 am

goodluck ye aisya....

3/03/2014 08:58:00 pm

terima kasih kerana sudi join GA kami. untuk makluman, GA telah pun tamat dan pemenang akan diumumkan tidak lama lagi.

3/08/2014 11:06:00 pm

jom check senarai pemenang GA.
http://rexylla.blogspot.com/2014/03/pemenang-rexylla-fb-page-launching.html

3/18/2014 02:52:00 pm

salam.
anda masih belum menuntut voucher 20% rexylla.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...