15/01/2014

Wordless Wednesday : Episod baru please.



58 comments

1/15/2014 08:07:00 pm

Waaa..
Shark br je start main..
Abis level dh.
Hebat ni.

1/15/2014 08:44:00 pm

hahah..ni request level games yang more mencabar ke?hihi

1/15/2014 08:50:00 pm

ika kalau start layan game habis laa...adict nanti hahaha...habis semua kerja tak jalan, buku pun tak baca nanti hewhewhew

1/15/2014 08:52:00 pm

Wowwww! Tahniah! ;D

1/15/2014 09:07:00 pm

Hmmm what is this? Haha..

1/15/2014 09:47:00 pm

@Shark Kay
kalau baru start main ni bahaya jugak.. addictive kot game ni. hehe

1/15/2014 09:47:00 pm

@ct cheery
lebih kurang lah tapi takmo lah mencabar sgt.. meroyan kang sebab tak lepas2. haha!

1/15/2014 09:49:00 pm

@Affy Afiqah
sy ni sebab dah main lama benda ni.. haha.. kalau ika nak start skrg baik jangan lah.. tak digalakkan.. haha.. sgt addictive.. huhu

1/15/2014 09:50:00 pm

@Sally Yatiey
pande boring kmk sikda candy crush. tok kmk main pake ktk. haha

1/15/2014 09:51:00 pm

fuyoo..dasyat..Za baru level 103..tersekat sampai sekarang..

1/15/2014 09:52:00 pm

@superVEE
sugar rush! sweet!
candy crush saga. hehe

1/15/2014 09:53:00 pm

wow!!..fizi x pernah main pun huhu

1/15/2014 10:33:00 pm

firstly tahniah aisya..grand tuu :)
akak menten jee..level tak gerak2 hehe :D

1/15/2014 10:36:00 pm

tolong sambung main cikna punya la aisya.. hihi..

1/15/2014 11:33:00 pm

owh.. game rupanya.. igtkan apa la tadi..

1/15/2014 11:42:00 pm

assalam cik aisya,

saya dah tak layan game nih.
sebab dah addicted dulu.
terus tinggal. full stop.
hehe.. =3

1/15/2014 11:43:00 pm

candy crush kah?? hihi..

1/16/2014 07:15:00 am

lama betul mama tak main nih... geram jugak bila level tak naik...

1/16/2014 07:53:00 am

tahniah...

1/16/2014 08:24:00 am

haahahah haritu qila sempat main xD

Episod baru pls hihihi

1/16/2014 08:47:00 am

wahh..sampai 4++ da..fiza baru misi nak capai 1++..jarang main CC ni..xde masa

1/16/2014 11:39:00 am

perhhh dah abis level? hahha sy bru level 100 lbh :p

1/16/2014 12:10:00 pm

actually tak pernah main..tskk:P

1/16/2014 01:15:00 pm

men sampai level 5 jer.. sbb tak kene ngn jiwe.. hehe

1/16/2014 08:28:00 pm

hoii~ melampau gila level dia!! hikhik :P

1/16/2014 10:34:00 pm

@siti zawiah
stress jugak kalau tak lepas tu. huhu

1/16/2014 10:35:00 pm

@Fizi Zaidi
tak payah main.. sebab once terjebak, selamanya addicted. haha!

1/16/2014 10:37:00 pm

@Roha
sy geram bila tak lepas satu level tu padahal rasa mcm senang je.. tu yg cuba selagi boleh. hahaha

1/16/2014 10:37:00 pm

@Chic Na
boleh2. hehehe

1/16/2014 10:37:00 pm

@Pha Is
hahaha..

1/16/2014 10:38:00 pm

@Gee Lion
sy pulak sampai skrg addicted. uwaaa

1/16/2014 10:38:00 pm

@fatin wawa
yup.. hehe

1/16/2014 10:40:00 pm

@Norhasniza Khalid
mmg geram pun mama.. tu yg nak cuba selagi boleh. huhu

1/16/2014 10:41:00 pm

@BUNDA a.k.a KN
tq. :)

1/16/2014 10:41:00 pm

@Akeyla Azmi
dah habis jugak? hehe

1/16/2014 10:42:00 pm

@Azhafizah Md Nor
sy main kt phone je.. kt fb tak usik.. huhu.. lambat sgt pulak loading.

1/16/2014 10:43:00 pm

@Syahidah Fadilah
candy crush kt phone tak update lg.. kwn ckp kt FB sampai 500+. huhu

1/16/2014 10:44:00 pm

@Mime MF
tolong lah jangan. susah nak berhenti. hehe

1/16/2014 10:45:00 pm

@Hafiza AizZawa
sy suka game yg mcm ni.. hehe. seronok je. hehe

1/16/2014 10:46:00 pm

@Sally Samsaiman
well, see the leg lahhh.. hahaha!

1/16/2014 11:03:00 pm

akak tak main pun game ni.. hebat tu aisya.. :D

1/16/2014 11:23:00 pm

hana tak minat main. hahha

1/16/2014 11:47:00 pm

X main lama da..smpi level 1++ je..ble tggl 1 step je nk habis.."no more candy":(((( sakit jiwa di buatnya..x mau sakit jntung..hihii stop dan buang jauh2..tak pasal2 masuk pusat pemulihan candy crush..:D

1/16/2014 11:57:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
tak payah kak. nanti addicted pulak. huhu

1/16/2014 11:57:00 pm

@asha hana
good. hehe. susah nak jumpa org yg mampu melawan temptation candy crush ni. hahaha

1/16/2014 11:58:00 pm

@atien zuraidah
mmg selalu kena mcm tu kak. kalau sy, sy tak puas hati mmg main sampai level tu lepas. haha. gigih. haha

1/17/2014 09:10:00 am

Akak tak main game ni..takut terjebak kang.. :D

1/17/2014 12:48:00 pm

amboi ni koje mmg main CC ker ape ni cik aisya??huuu

1/17/2014 02:03:00 pm

saya xdibenarkan main game..nanti anak tak terjaga..hahaha

1/17/2014 08:29:00 pm

gigih yer nain game ni...

1/17/2014 10:15:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
jgn kak. nanti tak pasal terleka pulak.

1/17/2014 10:15:00 pm

@Cik Yaya
dah lama main jd tak terasa sgt. hehe. lg satu kalau tengah beratur kt atm atau kat mana2 ambik phone dn bercandy crush. haha

1/17/2014 10:16:00 pm

@Sya Nadia
cany crush ni addictive, jgn la main. huhu

1/17/2014 10:16:00 pm

@azizah :)
main kt phone je kak. fb mmg tak buka lah. hehe

1/18/2014 08:45:00 am

Teringin kamek nak main tapi handphone kamek sik pat install benda towk.

1/19/2014 03:22:00 pm

Perghhhh...abis dh.kita pon bru 96...bgus2x.suami ayut pon tgh geram men sbb xlpas2x..

1/19/2014 04:30:00 pm

lepas reformat, tak tau kenapa tak dapat main. Dapat load tapi bila cuba alihkan candy tak nak gerak pula...sedih :(

1/21/2014 08:24:00 am

sangat addictive tu yang bahaya untuk ika..mmg takkan main ahahahah

ika klik3 shel 2x n ikea...maaf jarang2 dapat menyinggah sekarang ni..busy dengan clinical phase adehhh T_T

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...